Se știe că Loredana Chivu este o adeptă a operațiilor estetice, dar și a machiajului strident. Puțini sunt cei care știu cum arată, de fapt, fosta asistentă tv fără strop de make-up. Dacă pe rețelele de socializare, blondina arată impecabil, în realitate, lucrurile stau diferit. 

Loredana Chivu e de nerecunoscut fără machiaj

De-a lungul anilor, Loredana Chivu a trecut printr-o serie de transformări radicale și a investit sume enorm în intervenții estetice, pentru a o ajuta să fie mulțumită de corpul ei. Din nefericire, chiar dacă a trecut de multe ori pe la medicul estetician, blondina tot nu arată așa cum și-ar fi dorit. Pe Instagram, ea se afișează precum o ‘divă’, dar fără machiaj, abia dacă o mai recunoști.

Loredana Chivu a fost surprinsă, zilele trecute, de paparazzii Cancan.ro fără strop de machiaj și ținute sexy, așa cum și-a obișnuit fanii de pe Instagram. În realitate, însă, vedeta arată diferit și aproape că a trecut neobservată pe stradă. De asemenea, vedeta pare că s-a mai îngrășat în ultima perioadă, iar silueta de viespe i-a dispărut peste noapte. Vezi imagini cu ea, AICI! Cu siguranță, aceste fotografii nu vor fi deloc pe placul ei.

foto: instagram

A fost la un pas de moarte din cauza operațiilor estetice

Anul trecut, Loredana Chivu povestea chinurile prin care a trecut, pentru a ajunge la aspectul fizic de invidiat pe care îl are acum. Blondina a suferit o intervenție chirurgicală la fese, care i-a pus în pericol sănătatea. Vina nu a fost a ei, ci a medicilor care s-au ocupat de ea.

Loredana Chivu a mărturisit că problemele i-au apărut la scurt timp după operația respectivă, iar zona posteriorului s-a umplut de vânătăi. Vedeta a ajuns la spital în stare gravă, cu septicemie și tensiune 6.

„Cel mai tare m-a durut că omul acesta care vrea să pară că are o afacere, nu a vrut să cheme salvarea, când eram pe moarte, ca să nu asocieze clinica lui cu mine. Medicii de acolo s-au chinuit să-mi ridice tensiunea că nu puteam intra în operație că muream așa. Mama mea a fost lângă mine tot timpul. Săraca m-a văzut în cele mai grele… niciun părinte nu-și dorește să-și vadă copilul așa. Vreau să fiu puternică, să depășesc acest episod.

Îmi doresc să se facă dreptate și să nu mai treacă nimeni prin ce am trecut eu. Până acum două luni nu mi-am făcut o baie normală. Eu nu mai stiu cum e sa faci o baie normal în cadă, sau să intru într-o piscină sau în mare. Eu îmi aleg hainele în funcție de pansamente. E o traumă pentru mine, nu am depășit-o încă. Știi care a fost reacția lui la tot ce mi s-a întâmplat mie? M-a dat în judecată, ca să nu vorbesc”, a povestit Loredana Chivu, cu ochii în lacrimi, la Antena 1.