Lino Golden este un tânăr trapper de succes, în vârstă de doar 22 de ani. Un star al noii generații, Lino are peste 750.000 de urmăritori pe canalul său de YouTube. Celebra piesă care l-a lansat pe trapper pe culmile succesului s-a numit „Panamera”, care a strâns de la lansare peste 42 de milioane de vizualizări.

Lino Golden, înainte de a deveni celebru

Până a deveni celebru, Lino Golden era un puști cumințel din Brașov. Radu Cârstea, pe numele său adevărat. În copilăria sa, trapperul a avut probleme cu kilogramele în plus. Fiind înzestrat cu ambiție și determinare, Lino a reușit să dea jos peste 30 de kilograme. Cu multă muncă și perseverență, acesta a reușit să își schimbe stilul de viață și să devină cea mai bună variantă a sa, cu un corp bine lucrat. Artistul a infirmat orice zvon cum că ar fi suferit o intervenție de micșorare de stomac:

„Dacă voi credeți că slăbitul meu are vreo legătură cu vreo operație sunteți total greșiți. Operația pe care am făcut-o a fost ca să înlăture excesul de piele, după ce am slăbit 30 de kilograme.

Am muncit zilnic, mi-am schimbat total stilul de viață. Poate pentru unii nu înseamnă ceva wow, dar pentru un om ca mine a fost ceva ce mi-a schimbat total viața. Așa că fiți oameni buni”, a declarat Lino în spațiul public.

Cum arăta Lino Golden înainte de a fi un trapper de succes. I se spunea „Tzip Tzop” și cântărea 100 de kilograme. FOTO
Arhivă personală
Arhivă personală

Atunci când s-a apucat de cântat, copil fiind, i se spunea „Tzip Tzop”. Și-a descoperit talentul la vârsta de șase ani, când a studiat violoncelul. Au urmat lecțiile de pian, urmând ca mai apoi să compună și prima piesă hip hop, la vârsta de 13 ani. „Jumate” s-a numit prima melodie a lui Lino Golden. Evoluția în carieră i-a fost susținută de Alex Velea, care l-a susținut pe trapper încă de la început. Lino și-a tatuat, drept răsplată, chipul lui Alex Velea pe brațul său. Din păcate, relația de prietenie dintre cei doi a ajuns, anul trecut, la final.

Lino Golden a slăbit peste 30 de Kilograme

Lino este o persoană sinceră, care nu se sfiește să vorbească deschis. Artistul a povestit cum a ajuns în situația de a cântări 100 de kilograme la o vârstă destul de fragedă. A slăbit peste 30 de kilograme și se bucură, în prezent, de un corp atletic bine-dezvoltat.

„Cum am ajuns în situația aceea? Simplu! Viața haotica pe care o duceam m-a adus acolo! Mâncam la ore târzii mult junk food și, trebuie să recunosc, nu mă interesa deloc alimentația și stilul de viață pe care îl aveam. Sigur, nu aș fi putut să duc această luptă daca nu aș fi avut susținerea lui Alex si a Antoniei. El mi-a spus că, dacă ai ambiție și voință, orice este posibil.

Am mers împreună la sală și m-a învățat cum să am un stil de viață sănătos. Antonia mi-a dat sfaturi de nutriție și a fost si ea alături de mine. Este foarte important ca, în astfel de momente, să ai susținerea și înțelegerea prietenilor.” a declarat Lino Golden pentru slabsaugras.ro.