Fosta iubită a lui Răzvan Simion se află încă din Ajunul Crăciunului la Deva, în orașul său natal. Aceasta s-a reunit cu aproape toată familia sa mare și se adună în fiecare seară pentru a petrece timpul împreună. Lidia Buble are o relație foarte apropiată cu frații și surorile sale. Zilele trecute, vedeta a publicat pe contul ei de Instagram activitățile pe care le-a desfășurat alături de rudele sale.

Vedeta s-a distrat de minune în fiecare seară alături de membrii familiei ei. Aceștia s-au jucat diverse jocuri, au râs și s-au simțit foarte bine. Cântăreața a mărturisit și că a mâncat exagerat de mult. Deși nu consumă carne, blondina are o mare pasiune pentru dulciuri, iar în perioada sărbătorilor de iarnă nu s-a putut abține. În vizită la mama ei fiind, aceasta a mâncat mult cozonac, conform dezvăluirilor ei de pe Instastory.

Cum arăta Lidia Buble la 4 ani?

În această după-amiază, fosta iubită a prezentatorului de la Antena 1 a răscolit albumele de familie. Frumoasa blondă și surorile ei au depănat amintiri din copilărie și s-au amuzat copios pe seama fotografiilor cu ele de pe vremea când aveau doar câțiva ani și nu erau cunoscute de întreaga țară.

Se poate observa faptul că vedeta nu a intervenit deloc la nivelul feței, chiar dacă a și mărturisit acest lucru în nenumărate rânduri. Aceasta are aceleași trăsături ca în perioada copilăriei, ba mai mult, se pare că și-ar fi păstrat și aceeași coafură. Aceasta a postat o fotografie în care este împreună cu sora ei mai mare, Estera.

Cum arăta Lidia Buble în copilărie? Poze cu artista, nemaivăzute până acum / FOTO

„În cazul în care erați curioși cum am arătat la 4 ani, no, uite-mă. 1997, deci aveam 4 ani. Vai, Esti, ce păr aveai, zici că erai băgată în priză. (…) Prea tare. Aceeași freză, același zâmbet și în permanență trebuia să țin ceva în brațe, ori o păpușă, ori buchetul de flori din plastic”, a spus Lidia Buble pe contul ei de Instagram.