Lavinia Pârva se poate considera în mod cert o femeie împlinită. Fostul manechin s-a căsătorit cu bărbatul iubit, alături de care are un băiețel. Mai mult, vedeta a revenit în forță în muzică abordând un stil diferit de până acum.

Tot pe partea profesională, soția lui Ștefan Bănică a dat lovitura și cu un magazin online de articole vestimentare.Dincolo de toate acestea însă, Lavinia este extrem de mândră și de fizicul ei.  Fostul manechin are 37 de ani, dar este într-o formă de zile mari. Deși a trecut printr-o naștere, Lavinia întoarce capetele admiratorilor la fiecare apariție.

S-a afișat în costum de baie

Lavinia Pârva a plecat în prima vacanță din acest sezon estival, alături de soțul și de fiul ei. Vedeta se bucură din plin de soare, mare și plajă, după câteva luni pline de evenimente. Mândră de fizicul cu care se afișează la plajă, cântăreața s-a lăsat fotografiată, cel mai probabil de către soțul ei. Lavinia a postat poza ulterior pe internet.

A slăbit spectaculos, fără sa rămână cu surplus de piele

Lavinia Pârva se numără printre mămicile care au avut parte de o experiență deloc confortabilă, care vine la pachet cu sarcina. Vedeta a acumulat în perioada în care a fost gravidă, aproape 30 de kilograme în plus. Partenera lui Ștefan Bănică a reușit cu ușurință să scape de ele, la un timp scurt după naștere. Dacă mulți ar fi crezut că după procesul de slăbire, pe corpul vedetei se văd urme, nu este deloc așa.Mai mult, artista nu are deloc celulită, arătând mai ceva ca la 20 de ani.

Sursa foto: Instagram

Pentru plajă și fotografie,Lavinia a ales un costum de baie îndrăzneț. De culoarea roz, cu un slip care are șireturi în lateral, cântăreața a încins internetul. Cum era de așteptat, după ce a postat imaginea, fanii din online s-au întrecut în a o complimenta.