Deși a născut al doilea copil, în urmă cu aproximativ trei luni, Lambada este într-o formă impecabilă. Lambada și-a făcut din nou apariția pe social media. Și nu este vorba despre vreun scandal, lovituri sau lacrimi, căci blondina s-a filmat cântând și dansând, semn că este mai fericită ca nicicând.

Lambada și Tzancă Uraganu s-au cunoscut încă din copilărie și au avut o căsnicie de lungă durată, până când în viața manelistului a intrat o altă femeie. Este vorba despre nimeni alta decât Mădălina Miu, cu care s-a și căsătorit.

Lambada într-o formă de zile mari la trei luni după ce a născut

Cununia civilă a celor doi a fost una cât se poate de restrânsă și prezenți au fost doar prietenii apropiați ai cuplului. Mariajul lor nu a durat prea mult și s-au despărțit. A urmat un scandal de proporții între cei doi.

Sursa: Social Media

Manelistul a fost în al nouălea cer de fericire în momentul în care Lambada l-a făcut tată de băiat. Cei doi mai au împreună o fetiță, care este cea mai importantă pentru Tzancă Uraganu, așa cum el a mărturisit.

Chiar dacă fosta soție l-a făcut fericit a doua oară, Tzancă Uraganu a făcut tot posibilul pentru a ține sarcina blondinei secretă. Ba chiar a mutat-o de acasă, pentru ca burtica de gravidă să nu vorbească de la sine.

Lambada a născut un băiețel frumos și sănătos. Mezinul familiei a înregistrat 3,620 de grame la naștere și a avut 55 de centimetri și se numește Zlatea Andreas. Lambada a atras toate privirile pe rețele de socializare.

Mai mult, fanii au felicitat-o pentru atitudinea ei, pentru stilul vestimentar, dar și pentru cât de bine arată, la trei luni de la naștere.