Iancu Sterp are o iubită de care este îndrăgostit până peste cap.

Iancu Sterp iubește din nou și este în culmea fericirii. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” are o nouă iubită pe care o iubește la nebunie. Astăzi, el își sărbătorește partenera și i-a dedicat un mesaj pe contul său de Instagram. 

Iancu Sterp este îndrăgostit până peste cap de iubita sa, Denisa. Tânărul a postat o fotografie împreună cu ea pe rețelele de socializare și i-a făcut o urare specială. Îmbrăcați lejer, cei doi sunt unul lângă celălalt și se poate vede fericirea pe chipul lor.

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” s-a decis asupra unei singure femei care să-i fie la braț. Denisa Cotolan, căci acesta îi este numele, are o mulțime de poze pe contul său de Instagram și alege să se plimbe în cele mai frumoase locuri, unde alții doar visează. El o consideră „cea mai specială” și se vede iubirea pe care i-o poartă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sterp Iancu (@sterp_iancu_98)

„La mulți ani pentru cea mai specială fată din viața mea !❤️”, a scris Iancu Sterp pe rețelele de socializare.

Bianca Comănici i-a făcut lui Iancu Sterp o declarație specială

Bianca Comănici a pierdut un meci pe TikTok și a trebuit să facă o provocare. Nu a fost deloc una simplă, ci a trebuit să facă o declarație de dragoste pentru Iancu Sterp. Ea a spus ce simte pentru el și a recunoscut că între ei este o relație specială. În același timp, pe fundal a pus melodia lui Whitney Houston “I will always love you.”

“Dragă Iancu, ești unul dintre cei mai dulci băieți pe care i-am cunoscut vreodată, cu cele mai dulci și moi buze pe care le-am pupăcit. Chiar dacă noi am avut o poveste mai agitată, întotdeauna vom rămâne alături unul de celălalt, cel puțin în inimioara mea.

Dacă am fi unul lângă celălalt, ar ieși mare foc, pentru că între noi doi există o chimie mult prea mare, pe care nu o poate șterge nimeni. Oricine s-ar băgat între noi doi nu ar reuși. Nu că am fi împreună, dar sufletește vorbind suntem unul pentru celălalt. Să mă ierte viitorul meu soț, dar tu mereu vei ocupa un loc important în viața mea.”, se arată o parte din declarația Biancăi Comănici.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.