Irina Fodor a revenit pe micile ecrane și a căpătat simpatia celor de acasă de când a ajuns să prezinte emisiunea „Asia Express”, respectiv, „America Express”.

Soția lui Răzvan Fodor s-a integrat foarte repede în noua familie de la Antena 1, iar formatul de la capătul pământului pare că i se potrivește din ce în ce mai bine.

Irina Fodor poate spune că plecarea Ginei Pistol de la Antena 1 a fost o ocazie minunată pentru ea. Soția lui Răzvan Fodor a ajuns să prezinte unele dintre cele mai de succes emisiuni ale trustului și se pare că de la an la an este din ce în ce mai bună în tot ceea ce face.

Anul acesta, Irina Fodor s-a aflat pentru a treia oară consecutiv la cârma emisiunii „America Express”, unul dintre cele mai ambițioase și dificile proiecte de la Antena 1. Emisiunea nu este grea doar pentru concurenți, ci și pentru Irina și echipa de producție, căci și ei trăiesc aproape la aceeași intensitate toată competiția.

Cum arată Irina Fodor fără pic de machiaj. Multe adolescente ar fi invidioase pe ea
Instagram

Irina Fodor, mai naturală ca niciodată

Pentru Irina este cu atât mai greu cu cât timp de mai bine de două luni trebuie să stea plecată de acasă. Distanța și dorul de familie își pun din când în când amprenta, dar, spre deosebire de concurenți, ea poate să mai comunice cu cei de acasă.

Acum, de când s-a întors în țară, Irina Fodor a ales să petreacă cât mai mult timp posibil cu cei dragi și să își facă programul în așa fel încât fiica ei să nu îi simtă deloc lipsa. Dar, deși are un program aglomerat, vedeta nu uită nici de fanii ei care îi sunt mereu alături.

Aproape că nu trece zi în care Irina Fodor să nu le povestească fanilor ceea ce face sau să le împărtășească imagini cu diverse activități. Și, pentru că nu are secrete față de ei, vedeta a îndrăznit să se afișeze fără pic de machiaj în fața tuturor.

Cum arată Irina Fodor fără pic de machiaj. Multe adolescente ar fi invidioase pe ea
Instagram