Irina Deaconescu este o frumoasă vloggeriță din țara noastră. La doar 23 de ani, aceasta se bucură de un succes colosal, aflându-se în topul vloggerilor din România. Putem spune că Irina Deaconescu e dovada că inteligența, ambiția, frumusețea și umorul reprezintă atuu-rile pentru a da lovitura în viață. Aceasta se bucură de succes și pe plan sentimental. Frumoasa blondină este logodită cu Cristian Manea și, de curând, a devenit mama unei fetițe. Lucru pe care și l-a dorit dintotdeauna: să fie o mamă tânără.

„… Ideea e că planul meu a fost dintotdeauna să fiu o mamă tânără. Am spus treaba asta din dorința de a nu exista mari diferențe între generația mea și generația copilului, pentru a-i putea înțelege mai bine nevoile, dorințele, acțiunile. Nu știu dacă a fost vorba despre frică, despre responsabilitate. Am simțit frica de nou, frica de faptul că modul în care o să cresc acest copil o să se vadă în comportamentul adultului care o să devină…”, a declarat în exclusivitate Irina Deaconescu pentru Viva.ro

https://www.viva.ro/galerie-foto/cat-de-mult-i-s-a-schimbat-viata-irinei-deaconescu-de-cand-a-devenit-mama-cand-va-avea-loc-botezul-si-cine-vor-fi-nasii-fetitei-exclusiv-2610283
social media

Irina Deaconescu, la fel de sexy și după sarcină?

Înainte de a naște, Irina Deaconescu se mândrea cu o sulietă perfectă. Aceasta își afișa corpul perfect, fără să ezite, ori de câte ori avea ocazia, pe rețelele de socializare. După ce a născut, aceasta s-a ales cu câteva kilograme în plus, pe care a reușit, chiar dacă nu în totalitate, să le dea jos. Este frumoasă, atrăgătoare și, mai presus de aceste calități, este o femeie asumată, pe care nu o deranjează criticile venite din partea publicului.

Focoasa blondină este foarte atentă la stilul de viață, la alimentele pe care le consumă, semn că își dorește să ajungă din nou la silueta perfectă de dinaintea sarcinii.

Irina Deaconescu este urmărită pe canalul său de YouTube de nu mai puțin de 530.000 de oameni. YouTube-ul este locul ei preferat. Pe YouTube a atras atenția tuturor cu clipurile video pe care le postează, în mod regulat. Frumoasa blondină este mândră de ceea ce a realizat până la vârsta de 23 de ani. Este extrem de fericită și recunoscătoare de ascensiunea neașteptată pe care a avut-o pe YouTube.