Relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase s-a încheiat în decembrie 2021, după opt ani de cuplu. Despărțirea lor a fost marcată de zvonuri legate de infidelitatea Irinei Tănase, pe care ea le-a negat vehement. De atunci, Irina Tănase a fost discretă și nu a mai fost activă pe rețelele de socializare.

După o perioadă lungă de absență, Irina Tănase a avut o apariție neașteptată pe rețelele de socializare. Ea s-a fotografiat acasă, îmbrăcată într-o pijama elegantă și discret machiată.

Mesajul postat alături de fotografia ei a stârnit speculații cu privire la schimbările recente din viața ei. Irina Tănase și-a exprimat plăcerea pentru zăpadă și dezgustul față de mocirlă.

Ce poză a postat Irina Tănase pe rețelele de socializare

Despărțirea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a fost una bruscă. După opt ani de relație, cei doi s-au despărțit în 2021. Ulterior, Irina Tănase a fost surprinsă în compania lui Roger El Akoury, fost proprietar al lanțului de farmacii Sensiblu și acționar majoritar al unei companii farmaceutice.

Cu toate acestea, niciunul dintre cei doi nu a confirmat zvonurile legate de o posibilă relație amoroasă. Diferența de vârstă de 23 de ani dintre Irina Tănase și Roger El Akoury a stârnit controverse.

Irina Tănase a vorbit despre durerea pe care a simțit-o în urma despărțirii de Liviu Dragnea. Ea a declarat că îl înțelege pe fostul ei partener, dar că îi pare rău că nu a avut încredere în ea și că a ales să pună capăt relației fără să-i ofere ocazia de a-i dovedi că nu l-a înșelat.

Irina Tănase a menționat că despărțirea de Liviu Dragnea a fost cel mai dureros moment din viața ei și că nu se simte în stare să lupte singură împotriva acuzațiilor false care i-au fost aduse.

La vârsta de 29 de ani, Irina Tănase si-a exprimat frustrarea că nu are puterea să se apere singură și că se simte neputincioasă în fața acuzațiilor nefondate.

Irina Tănase neagă acuzațiile de infidelitate

Ea a subliniat că în cei opt ani de relație cu Liviu Dragnea i-a fost fidelă și că l-a sprijinit necondiționat. Irina Tănase a afirmat că nu are motive de rușine și că speră că, într-o zi, Liviu Dragnea va asculta și va înțelege că a fost credincioasă.