La începutul anilor 1990 seria de comedie „Singur acasă” a fost cunoscută în toată lumea și a amuzat pe toată lumea. În film, Kevin era terorizat de fratele mai mare, Buzz, care era jucat de Devin Ratray. Rolul său de aici l-a ajutat să se remarce. În prezent, actorul are 44 de ani și nu mai arată deloc ca personajul său din 1990.

În continuare arată că se luptă cu kilogramele în plus care par a fi o problemă reală pentru acesta din punct de vedere estetic. De-a lungul carierei sale, greutatea nu a fost o problemă în interpretarea vreunul personaj. Talentul său este mult mai important, precum și emoțiile pe care le transmite publicului încât să fie un actor îndrăgit.

Debutul său pe micile ecrane a început de la o vărstă fragedă. Vine dintr-o familie de actori, astfel că a mers pe urmele părinților în cariera cinematografică. A jucat în primul film la doar 9 ani, în filmul „Where are the children?”, în 1986. Pe lângă cariera lui de actor, Devin Ratray este producător și scriitor american. A jucat în mai multe filme, printre care ”Little Monsters”, „Dennis the Menace” sau „Courting Condi.” Cele mai cunoscute filme în care a jucat sunt „Nebraska” sau „Blue Ruin.”

Social media

Devin în „Singur acasă” 6

Actorul a jucat și în ultimul film „Singur acasa” 6, lansat anul acest în noiembrie. În acest film, îl înterpretează tot pe Buzz, dar acum nu mai este un copil ce își terorizează fratele, ci are rolul unui ofițer de poliție. Pentru toți fanii seriei „Singur acasă”, sigur vor fi încântați fiindcă se respectă același cadru, respectiv casa a rămas aceeași și a fost decorată în spiritul Sărbătorilor de iarnă.

Actorul  nu este un fan al rețelelor de socializare, având destul de puține postări și urmăritori. În acest fel, actorul preferă să își păstreze viața privată, departe de ochii curioșilor de pe internet.