S-au împlinit patru ani de când Stela Popescu nu mai este printre noi. Cabina pe care o avea la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București este neatinsă. Actrița era atașată de acel loc pe care îl împărțea cu Cristina Stamate, prietena și colega sa de scenă. 

Cum arăta cabina Stelei Popescu ?

Pe masa din cabina sa de la teatru, Stela Popescu ținea fotografii cu prietenii săi de suflet: Tamara Buciuceanu, Alexandru Arșinel, Paula Rădulescu. În aceeași cabină există și măsuța de machiaj a Cristinei Stamate, prietena și colega Stelei Popescu, care ne-a părăsit la doar patru zile după moartea Stelei Popescu.

În dreapta măsuței, pe jos, erau aliniate cinci perechi de pantofi cu toc și câțiva papuci de casă, iar în baie câteva produse cosmetice. Pe birou se afla și cana Stelei Popescu, potrivit click.ro.

Liliana Mocanu, despre locul de suflet al Stelei Popescu

social media

Cabina pe care Stela Popescu a folosit-o zeci de ani o găzduiește acum pe Liliana Mocanu. Actrița nu a reușit să treacă peste pierderea Stelei Popescu și  vorbește cu lacrimi în ochi despre cea pe care ea o considera un model profesional.

„Acestea sunt mănușile doamnei Stela, cu care eu joc în acest personaj Madame Găină. Ochelarii și mănușile dânsei le folosesc la această piesă. Le-am primit eu și cu ele plec din teatru. În această cabină nu a stat decât doamna Stela Popescu. La masa ei nu se așază nimeni, niciodată. Am păstrat totul așa cum a fost.

Cealaltă masa este a doamnei Cristina Stamate. Mi-a fost foarte greu. Am refuzat să vin în cabina asta. Era și totul foarte proaspăt. Domnul Arșinel a zis să vin jos. Eu nu vreau să par absurdă… Eu o aștept și știu că ea vine în fiecare seară la Galerie. Pentru mine a fost modelul meu și mi-am pierdut tiparul.”, a declarat Liliana Mocanu într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță”.