Gabi Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, deși în ultimii ani a făcut parte din proiecte tv cu perioadă limitată, având în vedere că a a devenit mamă. Cu toate acestea, fanii vedetei au așteptat de fiecare dată ca aceasta să se întoarcă pe micul ecran cu celebrele emisiuni matrimoniale care au consacrat-o de altfel.

Despre trecutul Gabrielei au existat speculații numeroase și chiar acuze dure, însă vedeta nu a dorit să își deschidă pe deplin sufletul și să vorbească în fața publicului despre problemele care au măcinat relația dintre ea și părinți.

A fugit de acasă pentru a deveni celebră

Gabi Cristea a gustat mirajul de a prezenta în fața publicului în urmă cu mai bine de două decenii. Vedeta a făcut cunoștință cu scena la 18 ani, atunci când a prezentat o ediție a tradiționalului concurs Cerbul de Aur. Problemele de familie au început încă de pe atunci, părinții ei fiind cei care i-au interzis să participe la eveniment. Pentru că nimic nu a stat în calea dorinței arzătoare a prezentatoarei de a-și trăi visul celebrității, tot atunci, aceasta a plecat de acasă și nu s-a mai întors niciodată.

De la 20 de ani, Gabi a fost acceptată la Tele7abc acolo unde a prezentat un matinal. Pe vremea aceea, vedeta avea părul scurt și o siluetă de invidiat.

Tânără și entuziastă, Gabi nu a lăsat niciodată deoparte televiziunea. Următorul proiect care i-a adus succesul nebun a fost seria emisiunilor Noră pentru mama, când aceasta a apărut cu un look complet nou față de cum o știau telespectatorii.

Acuzată că nu a fost la înmormântarea mamei

În perioada de glorie în care prezenta renumitul show matrimonial, Gabi a aflat că mama ei a trecut la cele veșnice.

Vedeta nu a participat la funeralii, gest care i-a atras critici dure din partea publicului. Partenera de viață a lui Tavi Clonda a mărturisit în urmă cu doi 3 ani că relația cu părinții ei a fost mereu defectuasă, însă nu a dorit să dea și alte detalii care să lămurească atitudinea ei vizavi de cei care i-au dat viață.