Pe Cristina Ciobănașu o știe o țară întreagă și nici nu ar avea cum să fie altfel, având în vedere că aceasta a crescut, la propriu și la figurat, în lumina reflectoarelor.

Înainte de a-și începe cariera de actriță, aceasta a participat în calitate de caz social la emisiunea „Dansez pentru tine”, unde a luptat Alex Velea pentru ea. Deși povestea ei de viață este cunoscută, nu mulți știu că aceasta mai are un frate.

Cristina Ciobănașu poate spune că s-a născut sub o stea norocoasă, având în vedere parcursul ei personal și profesional. Aceasta provine dintr-o familie simplă, de la țară, cu o situație financiară destul de sensibilă. Însă, viața ei s-a schimbat în momentul în care a apărut la TV și a atras atenția a milioane de telespectatori cu povestea ei.

Având o situație precară, Ruxandra Ion, producătoarea unora dintre cele mai bune seriale de la noi din țară, s-a hotărât să o adopte, astfel că Cristina Ciobănașu s-a ales cu două mame. De aici încolo, destinul ei a început să ia o turnură impresionantă, iar viața sa a început să fie din ce în ce mai bună.

Cristina și-a aniversat fratele

Criss, așa cum au alintat-o fanii a făcut primii pași spre actorie sub îndrumarea Ruxandrei Ion, iar acum, este una dintre cele mai celebre actrița din valul nou. Are fani peste tot și aproape că nu este persoană care să nu o recunoască. Însă, nu același lucru se poate spune și despre fratele ei.

Cum arată fratele biologic al Cristinei Ciobănașu. Acesta tocmai ce a împlinit 24 de ani

Tudor nu este deloc celebru, așa, ca sora lui, ci a decis să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Însă, din când în când, la ocazii speciale precum ziua lui de naștere, Cristina postează imagini cu el. Cei doi se văd destul de rar din cauza programului încărcat, dar asta nu înseamnă că legătura dintre ei nu este la fel de solidă.

Cum arată fratele biologic al Cristinei Ciobănașu. Acesta tocmai ce a împlinit 24 de ani