Carla’s Dreams este una dintre cele mai de succes trupe de noi. De mai bine de zece ani de când au venit din Moldova, băieții s-au menținut sus în topuri. Piesele lor ocupă cele mai bune poziții, iar fanii au fost mereu alături de ei. Deși au o comunitate imensă de admiratori, nu mulți știu detalii din viața lor personală.

Sergiu de la Carla’s Dreams a fost mereu un artist extrem de misterios. De când s-a lansat și până în prezent, artistul nu a renunțat deloc la mască și nici nu are de gând să o facă prea curând. Sergiu a vrut ca fanii să îl aprecieze mai mult pentru ceea ce face pe scenă, decât pentru viața lui privată.

De exemplu, nu mulți știu că solistul de la Carla’s Dreams a fost căsătorit. Nelea Motricală a fost soția lui care i-a dăruit artistului și o fetiță. Din păcate, lucrurile între ei nu au funcționat extrem de bine, iar, la un moment dat, au decis să divorțeze. Sergiu și Nelea au mers pe drumuri separte din 2017.

Fetița a rămas la soția artistului, asta după ce subiectul legat de custodia ei a fost unul extrem de controversat. Carla’s Dreams nu a vorbit prea des despre acest subiect și nici nu are de gând să o facă, mai ales că este o persoană căreia îi place foarte mult intimitatea.

Cum arată fosta soție a lui Sergiu de la Carla's Dreams. Cei doi au divorțat în mare secret Facebook

Otniela și Gheboasă știu cum arată Sergiu de la Carla’s Dreams fără mască

Pe plan profesional, Carla’s Dreams aproape că nu mai are ce să demonstreze. Faptul că sunt extrem de talentați nu mai este niciun secret pentru nimeni. De fiecare dată când anunță datele unor spectacole, sălile se umplu până la refuz, la fanii cântă frenetic, vers cu vers.

De-a lungul timpului, au existat mult zvonuri și speculații cu privire la adevărata identitate a solistului Carla’s Dreams. Până acum, puține sunt persoanele care știu cum arată, cu adevărat, Sergiu, dar nu pot spune asta mai departe. Toți cei care interacționează cu Sergiu fără mască, semnează clauze de confidențialitate.

@love.carlasdreamsștiai?♬ original sound – Carla’s dreams FAN