Reclamă
Reclamă

După lungi așteptări ale fanilor, Ducele și Ducesa de Sussex au declarat oficial că fiul lor, micuțul Archie, seamănă leit cu tatăl său.

Se pare că Meghan și Harry nu pot fii mai fericiți de atât. Pe măsură ce fiul lor a crescut, cei doi au descoperit că fiul lor va fi roșcat, purtând mai departe genele tatălui său.

Fanii au tot speculat acest lucru, însă probabil Familia Regală a refuzat să facă afirmații oficiale până nu au fost 100% siguri. Micuțul Archie nu a avut prea mult păr pentru primele luni de viață, iar acest lucru i-a îngrijorat pe părinții lui. Cu toate acestea, lipsa părului este un lucru normal la un copil, iar prințul este sănătos și crește alături de minunații săi părinți.

Reclamă

Harry a declarat recent că culoarea părului său este vizibilă mai ales în sprâncenele sale, care sunt de un roșcat evident. Șansele ca fiul său să îi moștenească culoarea părului au fost destul de mici, mai ales că Meghan este brunetă. Cu toate acestea, Archie va crește ca un adevărat prinț, semănând leit cu tatăl său.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro