Ema Uta este cea care i-a furat inima lui Alex Bodi, chiar dacă se afla într-o relație cu rusoaica Daria Radionova. Cei doi au plecat într-o vacanță de vis în Bahamas în cel mai discret mod, însă totul a ieșit la iveală în cele din urmă. Afaceristul și-a dorit ca „escapada” sa alături de make-up artistul preferat al vedetelor să rămâne secretă, inclusiv pentru iubita sa oficială, Daria, postând poze din vacanță  la interval de două săptămâni față de cum a postat Ema Uta, pentru a nu a nimic de bănuit. Această strategie nu a dat roade, așa cum s-ar fi așteptat.

Ema Uta are un trup de invidiat și o frumusețe care ne-ar duce cu gândul la insulele exotice, însă se pare că nu a fost așa mereu. Noua iubita a lui Alex Bodi este de nerecunoscut în comparație cu felul în care arăta acum câțiva ani, înainte de a apela la operațiile estetice.

Este de ajuns să privim imaginile ca să ne dăm seama cât de mult a evoluat Ema Uta din toate punctele de vedere. Vizitele în cabinetul medicului estetician au fost mai mut decât reușite, acum putându-se clasa cu ușurință în topul celor mai dorite femei din țara noastră. Cu toate acestea, ea are ochi numai pentru Alex Bodi acum. Au petrecut clipe de neuitat alături de afacerist în Bahamas, chiar dacă bărbatul se afla într-o relație cu Daria.

social media
social media
social media

Ce a avut de spus Daria când a aflat că este înșelată de Alex Bodi cu Ema Uta?

Daria Radionova este foc și pară din cauza faptului că a fost înșelată din nou. În cadrul unu interviu recent, frumoasa rusoaică a mărturisit că nu își mai dorește să aibă de-a face vreodată cu Alex Bodi.

”M-am săturat de jocurile lui. Nu am timp pentru așa ceva. I-am spus de la bun început că, dacă vrea într-adevăr să se schimbe, putem încerca. Dacă nu…nicio șansă să-mi pierd timpul cu așa ceva.

Și, după cum se poate observa, oamenii nu se schimbă și el nu s-a schimb. Mi-a spus că el își dorește o familie, copii, m-a numit soția lui. Pentru ce? Nu îl iubesc. Cum să-l iubesc. Sincer, pe viitor nu mai vreau să fiu asociată cu această persoană, cu drama lui, cu jocurile lui. De data asta chiar s-a terminat”, a spus Daria Radionova în cadrul unui interviu recent.