Doina Teodoru este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țară.

A intrat și mai mult în vizorul publicului după ce a anunțat relația cu chef Cătălin Scărlătescu. Aceasta are multă grijă de ea și s-a prezentat pe rețelele de socializare fără pic de machiaj.

Doina Teodoru este prezentă pe rețelele de socializare și postează în mod frecvent momente din viața sa. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de chef Cătălin Scărlătescu, deși îi despart aproape două decenii.

Actrița s-a fotografiat fără pic de machiaj, dar îmbrăcată extrem de sexy. Poartă un body negru cu porțiuni transparente, iar deasupra, un halat lung din mătase, în culoare galben cu floricele albe.

Doina Teodoru are multă încredere în sine și se poate observa acest lucru. Chipul l-a lăsat natural și se vede cât de multă grijă îi acordă. Pielea sa este fină și netedă, iar petele pigmentare sunt normale.

Social media

Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au cunoscut chiar pe litoral, în Vama Veche. Au făcut o fotografie împreună și de acolo a început totul.

Deși îi despart 18 ani, vârsta nu a fost un impediment pentru ei. Actrița și-a spus de la început dorința privind o relație serioasă, știind că chef-ul a avut mai multe relații trecătoare. Relația lor a evoluat natural, iar Cătălin Scărlătescu i-a și gătit pentru a o surprinde pe aceasta.

„Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot.”, a spus Doina Teodoru.