Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă? Raluca Bădulescu este jurată în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!” și reprezintă una dintre cele mai excentrice prezențe din showbiz-ul românesc. Vedeta nu apare niciodată în fața noastră fără un machiaj extravagant și unghiile roșii care au devenit ca o semnătura a ei. Însă, de ceva timp, Raluca Bădulescu este o fană înfocată și a perucilor.

Fanii nu au întârziat să constate schimbările culorii și aspectului pe care le suferă părul vedetei. Astfel, s-a pornit de-a lungul anilor un întreg mister legat de problemele pe care le-ar fi putut avea Raluca Bădulescu atunci când vine vorba de părul ei.

Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă?

Excentrica jurată le-a închis gura „atotștiutorilor” și a dezvăluit ce podoabă capilară blondă, frumoasă și lucioasă are. Nu doar că fanii au rămas uimiți de cât de sănătos este parul Ralucăi, însă răspunsul la întrebarea de ce poartă perucă a devenit evident. Pentru că îi place!

Atunci când folosim numeroase produse de păr, îl vopsim și îl aranjam în repetate rânduri, acesta se strică. Raluca Bădulescu a ales să își poată exprima personalitatea nonconformistă fără să își afecteze buclele aurii naturale.

Cum arată, de fapt, părul natural al Ralucăi Bădulescu. De ce poartă vedeta Kanal D peruci
Captură TV

Care sunt explicațiile juratei „Bravo, ai stil!”

Perucile, unghiile lungi și roșii, machiajul extravagant, toate aceste aspecte o caracterizează perfect. Ele fac parte din autenticitatea vedetei și conform declarațiilor sale nu are de ce să renunțe la ele.

„Aceasta este unul dintre subiectele mele favorite de discuție. De ce nu renunț la peruci, machiaj, unghii lungi etc. Păi de ce aș renunța? Atâta timp cât eu sunt fericită cu imaginea pe care o am și nu neapărat că sunt fericită, ci aceasta sunt eu, aceasta este personalitatea mea, de ce aș face-o? Eu nu sunt un personaj, eu sunt așa de mai mult de 30 de ani”, a explicat Raluca Bădulescu, pentru Cancan.ro.

Vedeta a ținut cont mereu de aspectul ei și se bucură acum de o siluetă și o imagine de invidiat. Raluca a reușit să ajungă de la 125 de kilograme, la un corp de model pentru cei 47 de ani. La vârsta a doua, Raluca Bădulescu se simte mai tânără ca niciodată și nu are de gând să renunțe la plăcerile ei excentrice. Personalitatea ei artistică se exprimă prin perucile  și machiajele îndrăznețe și nu îi pasă de criticile celor din jur.

„Eu iubesc hainele cu adevărat, iubesc imaginea pe care o am cu adevărat, mă preocupă lucrurile acestea cu adevărat și toate vin din mine. Asta sunt eu, nu are cum să vină să–mi spună cineva să fiu altfel decât sunt eu cea adevărată.”, a adăugat blondina în interviu.