Mihaela Rădulescu a scris istorie în televiziune fiind una dintre cele mai longevive moderatoare de după ’90. Nici mai mult nici mai puțin decât 27 de ani de carieră în lumina reflectoarelor o recomandă pe cea care este îndrăgită de sute de mii de fani. Despre Mihaela s-au spus multe de-a lungul timpului, vedeta având parte de laude și aprecieri pentru munca ei, dar a primit și critici dure mai ales în ultimii ani. Unul dintre subiectele care ” a scandalizat” în ceea ce o privește au fost intervențiile estetice la care a apelat.

Cât de mult s-a transformat?

Mihaela Rădulescu a părăsit România pentru a locui la Monaco în urmă cu mai bine de 8 ani. Odată cu schimbarea respectivă din viața ei vedeta a apelat și la alte transformări de data aceasta de ordin estetic. Mai exact, prezentatoarea s-a lăsat pe mâna esteticianului pentru a scăpa de ridurile fine, dar și pentru o operație de rinoplastie. De asemenea la nivelul buzelor, Mihaela a făcut schimbări vizibile. Deși rezultatul o face să se simtă extrem de bine în pielea ei, nu toți fanii ei au privit cu ochi buni aceste transfomări. Mai ales în mediul online, prezentatoarea a avut parte de valuri de critici dure legate de aspectul ei fizic. Deși nu le-a răspuns niciodată celor care au atacat-o, vedeta a făcut acum un gest care a închis se pare gurile rele.Prezentatoarea de la PRO TV a publicat pe contul ei de socializare o imagine detaliată cu chipul ei. Cu un ten perfect și trăsături armonioase, Mihaela arată extrem de bine și nu își arată deloc vârsta din buletin.

Imaginea este desprinsă dintr-un pictorial recent în care aceasta a pozat extrem de provocator. Cu formele de invidiat la vedere, Mihaela a sfidat orice preconcepție legate de vârstă.Cum era de așteptat, pe contul ei de socializare, vedeta PRO TV a primit numeroase complimente pentru îndrăzneala de a poza astfel.