În urmă cu 4 ani, Dana Badea venea la „Insula Iubirii” în calitate de ispită. Pe atunci, bruneta arăta într-un mare fel și avea un aspect cu totul diferit față de cel pe care îl avea în perioada în care dansa în videoclipurile lui Salam

Pentru cine nu știe încă, Dana Badea a devenit cunoscută după ce a început să danseze în videoclipurile celebrilor maneliști de la noi.

Pe atunci departe de aspectul de divă pe care îl are azi, Dana era o necunoscută, dar iată că formele ei apetisante și talentul la dans au făcut-o rapid să fie văzută de toată lumea. Mai mult, atunci când a început castingul pentru ispitele sezonului 4 de la „Insula Iubirii”, Dana s-a înscris și a fost acceptată.

Cum arăta Dana Badea, pe vremea când dansa în videoclipurile lui Florin Salam

La vremea respectivă, Dana nu se îmbrăca nicidecum așa cum se îmbracă azi. În garderoba brunetei nu existau atâtea haine de firmă. Nici extensiile de păr nu erau printre cele mai calitative, nici make-up-ul nu prea o ajuta. Iar sprâncenele subțiri și cu formă ciudată nu-i prea „îndulceau” trăsăturile.

Timpul a trecut, iar în momentul în care a venit ca ispită, în Thailanda, aspectul fizic al Danei s-a schimbat. Aceasta și-a tatuat sprâncenele, a început să se machieze profi și și-a schimbat chiar și garderoba. Dana a început să opteze pentru ținute sexy, însă mult mai decente față de cele din videoclipuri. Iar banii pe care îi câștiga o ajutau să fie mereu în pas cu moda.

Cum arăta Dana Badea, fosta ispită de la „Insula Iubirii”, atunci când dansa în videoclipurile lui Salam. Transformarea e spectaculoasă! FOTO
social media

În sezonul 4, Dana Badea a fost preferata lui Răzvan, iubitul lui Cati de la vremea respectivă. Bruneta a reușit să-i scoată la iveală caracterul bărbatului, dar și intențiile pe care le avea. Sezonul 5 a fost unul și mai plin de surprize.

Dana a fost preferata lui Aurel, cel care venise, pentru a doua oară pe insulă, pentru a-și testa iubirea. De această dată, alături de Diana, și ea fostă concurentă și, implicit, fosta iubită a lui Ben.

În sezonul 6 al „Insulei Iubirii”, ispitele nu au mai fost cele dinainte, ci unele noi. Figurile celebre au fost înlocuite de altele, proaspete, spre dezamăgirea tuturor fanilor emisiunii.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.