Dan Bordeianu a fost cel mai îndrăgit actor al telenovelelor din anii 2000. Acesta a jucat roluri principale într-o serie de telenovele românești, precum „Numai iubirea” și „Lacrimi de iubire”. Numele său ajunsese să fie pe buzele tuturor. Dan Bordeianu a făcut furori alături de Adela Popescu. Cei doi au format chiar un cuplu de invidiat, însă, la scurt timp, despărțirea le-a bătut la ușă. Cu toate acestea, lucrurile s-au așezat în viața fiecăruia. Fosta sa iubită, Adela Popescu, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Radu Vâlcan și au împreună trei copii, iar Dan Bordeianu, la rândul său, este un bărbat mai mult decât împlinit, datorită soției sale, Teodora.

Dan Bordeianu a spus adio camerelor de filmat

La scurt timp, Dan Bordeianu a ales să se retragă din lumea reflectoarelor. Faimosul artist a considerat că este momentul să renunțe la cariera care, până la urmă, l-a făcut consacrat. Faima de care se bucura la momentul respectiv a venit la pachet, însă, atât cu sacrificii, cât și cu compromisuri.

Cum arată Dan Bordeianu acum și cu ce se ocupă, după ce a ieșit complet din lumea telenovelelor. Din ce își câștigă traiul fostul partener al Adelei Popescu
Ok! Magazine

„Eu am plecat dintr-un sistem în care eram sufocat de presă și mă refer la faptul că munceam foarte mult și în clipa în care puteam să-mi trag și eu sufletul, eram anunțat că am zece interviuri. Pe bune? Devii roboțel și joci același lucru. Ăsta e și unul dintre motivele pentru care am renunțat, ajunsesem să joc același lucru”, a declarat Dan Bordeianu pentru Libertatea.ro.

În prezent, Dan Bordeianu are 46 de ani și se dedică teatrului, fiind angajat la Teatrul Nottara din București. A decis să se mute împreună cu familia sa la țară, în casa în care a trăit tatăl său. Este locul în care trăiește liniștit și în care s-a „echilibrat” din toate punctele de vedere.

„Casa aia este venită dintr-un soi de nevoie a mea interioară, pe care, uneori, nici n-am știut că o am. Este o poveste începută de la tatăl meu și ce poate fi mai frumos decât să o continui eu?  Eu de 13-14 ani, de când stau acolo, n-am mai dormit o noapte în București, pentru că nu era acasă”, a declarat Dan Bordeianu într-un interviu dat în exclusivitate pentru Libertatea.ro.

Dan Bordeianu nu și-a pierdut nici acum șarmul. Cu toate că are părul grizonat, acesta este îndrăgit de foarte multe domnișoare care și-ar dori să-i fure inima.