Culiță Sterp a fost concurent  la „Survivor România”. Pe lângă asta, Culiță Sterp este un artist muzical foarte iubit.

A participat și la emiunea „Puterea Dragostei”, dar femeile s-au îndrăgostit de el după ce acesta a concurat la emisiunea „Survivor România”. Artistul provine dintr-o familie simplă și are trei frați. Oare Culiță a arătat mereu atât de bine? Sau frumusețea a venit odată cu faima? Iată că avem și dovezile că artistul a fost mereu un baiat frumos.

Cum arăta Culiță Sterp, înainte să fie faimos. Imagini rare din adolescența artistului. FOTO
Arhivă personală

Așa cum se poate vedea și în poza de mai sus, alături de familia lui, Culiță Sterp a fost de mic frumos. Și se pare că frumusețea este un lucru des întâlnit în familia artistului.

Pe numele lui adevarat, Nicolae Sterp, alintat Culiță in copilarie, a devenit unul dintre cei mai faimoși artiști din România. Artistul se bucură de o popularitate foarte mare. Culiță are peste jumatate de milion de urmaritori numai pe Instagram! Și înțelegem și de ce. Pe lângă faptul că melodiile sale au milioane de vizualizări, Culiță a fost și este un bărbat frumos.

Arhiva personală

Culiță Sterp este mai fericit ca niciodată!

După ce artistul a divorțat de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a început o nouă relație cu Daniela Iliescu. Lucrurile au avansat foarte rapid, iar Culiță a devenit recent și tătic. Se pare că relația celor doi este perfectă și sunt foarte fericiți. Culiță nu se ferește să publice poze cu el și băiețelul lui. Cum nu se ferește nici să arate cât de mult o iubește pe Daniela Iliescu!

”Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă”, a spus Culiță pe canalul de YouTube.

Culiță și Daniela se iubesc foarte mult, iar fanii sunt mereu bucuroși să îi vadă împreună. Iar acum de când au un copil, cei doi radiază de fericire și se simt împliniți.

”Frumosul meu, sunt mândră de tine și felul în care te-ai descurcat în toate situațiile. Ai o ambiție și un calm aparte. Lumea te apreciază pentru asta i pentru mulți ești un exemplu, iar eu nu pot decât să confirm că de atâția ani de când te știu ai rămas același om simplu și bun, pe care faima nu l-a schimbat.

M-ai uimit de atâtea ori și chiar știam de ce ești capabil, ne-ai depășit orice așteptare. Să fii mândru de tine, că nu oricine reușește să se descurce atât de bine, să reziste atâtea luni și cu siguranța experiența asta ți-a dat o mare lecție de viață pe care nu ar trebui să o uiți niciodată. Pentru noi tu ești câștigătorul, pentru că ai câștigat apreciere, respectul și iubire atâtor oameni!”, a scris Daniela Iliescu, pe Facebook, după ce Culiță a plecat din emisiunea „Survivor România”.