Cristina Ștefania are silueta la care visează multe domnișoare.

Speak este extrem de norocos cu o iubită precum Cristina Ștefania. Artistul este foarte fericit că a apărut în viața lui și, fără doar și poate, cei doi sunt suflete pereche. Speak și Ștefania sunt împreună de mai bine de 5 ani, iar apropiații se așteaptă ca cei doi să facă pasul cel mare către altar.

Cristina Ștefania este un exemplu pentru toate tinerele care o urmăresc. Iubita lui Speak a evoluat în ultimii ani cât alții într-o carieră, iar meritul este exclusiv al ei. În ciuda faptului că s-a lovit de tot felul de bariere de-a lungul carierei, Cristina nu s-a dat deloc bătută.

„Asia Express” a fost proiectul care a prezentat-o pe vedetă fără niciun filtru și mai sinceră ca niciodată. Fiind prima ei emisiune de o asemenea anvergură, a vrut ca cei de acasă să o vadă fix așa cum este, chiar și în cele mai tensionate momente. Acolo, fanii au avut ocazia să își dea seama cât de naturală este Cristina Ștefania.

weekend. Cum arăta Cristina Ștefania în 2017. Iubita lui Speak susține că nu are operații estetice. VIDEO
social media

Cristina Ștefania este extrem de ambițioasă

Desigur, ca în cazul oricărei vedete, mereu se găsesc și voci care să critice totul. Este mai mult decât evident faptul că vedeta are un corp de invidiat pentru care muncește ore întregi la sala. Cristina se abține de la multe pofte culinare, tocmai pentru ca silueta ei să arate atât de bine.

Răutăcioșii sunt de părere că aceasta a mai apelat și la ajutorul medicului estetician. De fiecare dată, în secțiunea de comentarii, sunt voci care susțin acest lucru. Ce-i drept, există anumite diferențe sesizabile și cu ochiul liber, dar asta nu înseamnă, neapărat că a trecut pragul esteticianului.

Cristina Ștefania le-a spus de multe ori fanilor că nu are nicio intervenție și că totul este dar de la Mama Natură. Acum, îți lăsăm videoclipul ăsta aici ca să te convingi.

 

@mira.divina @iamspeak @cristinaa.stefaniaa #16ani #fy #speak #stefania #speaksistefania #speaksistefania❤❤❤ #speaksistefania❤❤❤ #speaksistefania❤❤❤❤❤❤❤❤ ♬ 16 Ani – MIRA & Uzzi

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.