Conncet-R le-a făcut o surpriză pe cinste fanilor lui din mediul online. A postat o serie de imagini nemaivăzute până acum de pe vremea în care era doar un puști și abia își începuse cariera în muzică. Fotografiile cu pricina au stârnit numeroase reacții, majoritatea fanilor nevenindu-le să creadă cât de mare poate să fie schimbarea.

Connect-R este unul dintre artiștii care au rămas în sufletele fanilor încă de la începutul carierei. Este prezent pe marile scene ale țării de foarte mulți ani și niciodată nu și-a dezamăgit susținătorii. Chiar dacă acum artistul nu a mai fost atât de activ precum era în anii trecuți, piesele sale de acum mulți ani încă au viață și sunt cu drag ascultate de fanii cântărețului.

Este un artist respectat, desăvârșit, care a plecat de jos și care a reușit să se ridice pe forțele proprii. Pe lângă acest lucru, Connect-R este un om cu suflet bun, sincer și care nu se ascunde după degete. Are o fetiță minunată pe nume Maya împreună cu artista Misha. Rolul de tată nu este deloc neglijat, iar cea mică simte toată afecțiunea de care are nevoie din partea tatălui ei.

Conncet-R, de nerecunoscut

Chiar dacă nu mai sunt într-o relație și au divorțat acum mai mulți ani, Misha și Connect-R au rămas în relații foarte bune, chiar mai având și colaborări muzicale.

Cum arăta Connect-R la început de carieră! Parcă este altă persoană / FOTOCum arăta Connect-R la început de carieră! Parcă este altă persoană / FOTOCum arăta Connect-R la început de carieră! Parcă este altă persoană / FOTO

Se poate observa, în imaginile postate de artist faptul că timpul l-a schimbat total. Băiatul acela rebel, cu o atitudine ”de cartier” nu mai există acum. În perioada aceea doar visa că va avea să devină unul dintre cei mai apreciați artiști din România și avea mari dificultăți cu banii pe care a reușit să le rezolve cu brio, de altfel. Se pare că elementele cheie pentru reușita sigură către a atinge succesul sunt pasiune, ambiția și munca, așa cum ne relatează Connect-R de nenumărate ori.