Femeia trăiește o dragoste imposibilă, iar cântărețul nici nu știe

Fără dar și poate, Dani Mocanu este unul dintre cei mai curtați cântăreți de manele. Artistul se bucură de atenția a numeroase domnișoare. Ceea nu îl face decât să devină din ce în ce mai exclusivist. Cu toate că este o vedetă controversată, unele fane de-ale sale îl apreciază pe cântăreț la nivelul la care sunt dispuse să facă aproape orice pentru el.

De această dată, o domnișoară a profitat de expunerea în mediul online și a postat nenumărate videoclipuri ce îl implică pe artist. Tânăra i-a dedicat mai multe filmulețe prin care îi transmite un singur mesaj. Și anume, cât de mult îl îndrăgește pe manelist.

La ce a recurs femeia pentru Dani Mocanu

Pentru ca mesajul să ajungă la cântăreț, tânăra de pe TikTok a postat mai multe videoclipuri în care își mărturisește sincer dragostea față de celebrul artist. Pe background-ul fiecărui filmuleț apar poze cu manelistul, iar tânăra ține în mână mai multe fotografii cu acesta.

Fiindcă nu era de ajuns, femeia a apelat și la tricouri imprimate cu imaginea vedetei, articole vestimentare pe care le poartă în videoclipurile dedicate lui, semn că este îndrăgostită până peste cap.

@larisaloredana39♬ sunet original – paullofficial77

Care este tiparul de femei ce îl atrag pe manelist

Dani Mocanu surprinde tot timpul. În cadrul unei emisiuni online el a mărturisit și ce fel de femei îi plac, dar pe care nu ar putea niciodată să le aducă în fața părințiilor lui sau în fața fetițelor sale. Cântărețul a precizat că e foarte atras de acestea, fiind în principal cele cu care își petrece viața intimă.

”Îmi plac c…..e, îmi plac c…..e mult de tot, maxim, eu iubesc c…..e. Îmi place o c…ă din aia frumoasă, știi ce zic, bandită”, a afirmat Dani Mocanu în cadrul emisiunii online.

El a mărturisit că nu ar putea să vină cu o astfel de femeie acasă și să o prezinte apropiaților. Asta pentru că acasă e un loc special. Mai mult decât atât, tot ceea ce ține de viața intimă se întâmplă în afara locuinței din Argeș.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii