Cum arăta Cătălin Botezatu la 20 de ani? Cunoscut în lumea showbiz-ului românesc pentru creațiile inedite dar și pentru relațiile cu domnișoare frumoase, Cătălin Botezatu, avea părul lung.

Cum arăta Cătălin Botezatu la 20 de ani

Atunci când era doar un tânăr încrezător în propriile vise, Cătălin Botezatu avea părul blond și creț. Acesta este descris ca fiind un tânăr cuceritor, unul dintre atuurile care a rămas neschimbat pe parcursul vieții, conform știridecluj.ro.

Cum arăta Cătălin Botezatu la 20 de ani. Până să devină creator de modă renumit în România, dar și în străinătatea, Botezatu a fost un manechin de succes. Acesta a luat parte la defilări în perioada comunistă alături de Tania Budi, Romanița Iovan, Dana Săvuică sau Bianca Brad. Înainte de Revoluția din 1989, Botezatu a colaborat cu casa de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu și cu APACA.

Așa arăta Cătălin Botezatu la 20 de ani.

Da, e chiar el! Cum arăta Cătălin Botezatu, la 20 de ani. Avea părul lung și... FOTO
Știridecluj.ro

Acesta a debutat în modă în anul 1984. Atunci a semnat un contract cu Zina Dumitrescu, care îi observă potențialul lui Cătălin Botezatu la 20 de ani. În anul următor, a primit titlul pentru „Cel mai bun manechin al anului în Europa”, titlu care îl va ajuta să se facă și mai remarcat.

Cătălin Botezatu a urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano. Acolo l-a avut ca profesor pe Gianni Versace, care și-a lăsat amprenta pe viitoarele sale creații. Creatorul italian l-a ales să lucreze timp de șase luni în celebrele „Ateliere Versace„ de la Milano. La scurt timp, Cătălin Botezatu a devenit director de stil al casei de modă „Europa” din București, după care a pus bazele propriei case de modă pe nume „Delphi”.

Prima casă de modă din țară a deschis-o în 1996. Ulterior,  a lansat numeroase colecții printre care „Egiptyon”,    „Budha Bar”, „Angels”, „Ameno”, „Wiches”, „Bizantium”, „Barbarian”,„Kyoto”, „Chicago” sau  „J.O”. Fiecare colecție cuprindea un spectacolul complet: creații de calitate, regie, multă muzică bună, selectată cu gust și fantezie, și desigur, culoare.