Cum arată casa unde a copilărit Vulpița? A fost întrebarea pe care mulții dintre fanii ei și-au pus de-a lungul timpului. Se pare că Vulpița nu a avut mereu ce și-a dorit, iar casa părintească nu arată deloc bine. Familia ei nu trăiește în lux și nici nu duce o viață prea bună. Au avut o perioadă în care trăiau doar de pe zi pe alta. Le-a fost greu părinților, mai ales că Vulpița are și frați mai mici.

Reclamă

Cum arată casa în care a trăit Veronica?

Imagini cu casa în care a trăit până acum ceva timp Vulpița au emoționat o țară întreagă. Cu ocazia zilei de 1 mai, Vulpița și Viorel au mers în satul lor, Blăgești. Aceștia și-au revăzut familiile și fetița. Vulpița a fost primită regește acasă de întreaga familie. În casa lui Viorel ea nici măcar nu a avut voie și și-a putut vedea fetița doar la poartă. Fanilor nu le-a venit să creadă cum arată casa unde a copilărit Vulpița.

Reclamă

Vulpița a adus o viață grea, a suferit extrem de mult și povestea ei este una dureroasă. Cu toate acestea, Veronica Stegaru a avut puterea să o ia de la capăt. A mers mai departe și și-a creat un trai în București la care mulți doar visează. Acum, are și un loc de muncă. Îi mai lipsește doar fetița, pe care probabil o va avea curând alături de ea în Capitală. Pe Vulpița nu o oprește nimeni și nimic acum, pentru că a mai lansat încă o piesă. Sigur că au fost multe guri rele care i-au criticat pe soții Stegaru, dar Mirela Vaida a avut grijă să îi pună pe toți la punct.

”Lumea e închistată în dușmăanie, răutate. Ce au făcut oamenii ăștia? Au luat pâinea cuiva, au luat cuiva talentul? Lumea se uită pentru relaxare, pentru entertainment (…) Nimeni nu a zis că îi promovăm că sa ii dăm exemplu… Acum, dacă li se propune să facă o piesă… câți ca ei ați refuza daca ati fi puși în așa situație?”, a declarat Mirela Vaida.