Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de pe Antena 1, s-a mutat de curând într-o casă de vis, în Snagov. Vila este una superă și i-a atras atenția și lui Flick, care a decis să-i scrie câteva versuri "de casă nouă".

Mirela Vaida s-a mutat într-o vilă pe care puțini și-o pot permite, în casa pe care vedeta și-a dorit-o mereu și despre care a scris atât de frumos pe blogul ei.

”Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren muult, să alerge iezii, mânzii și copiii.. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și serpisori, fluturași și albine, că deh… am vrut lângă pădure…E o liniște totală…E o liniște totală.. dar și prea multă liniște dăunează că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea.”, a povestit Mirela Vaida.

Flick i-a scris Mirelei o poezie în care afirmă, în mod ironic, că vedeta a reușit să facă toate aceste lucruri, pentru că a avut Vulpița succes.

”Nici nu a început bine anul, că Mirela Boureanu
Pune o poză şmecherie, cred că din sufragerie
De asta spun, cu mult respect, tare la Acces Direct
O casă de toată fiţa, pentru că ai difuzat vulpiţa

O săptămână cu vulpiţa şi şi-a luat vilă domniţa
Colega noastră are pădurea pe fereastră
Aştia mici chiar strigă: mami, ne mutăm şi la Miami?
Ne mutăm, drăguţii mei, într-o săptămână-trei
Dacă mai ţinem vulpiţa ne luăm de toată fiţa.

Chiar dacă vremea e nasoală, avem încălzire în pardoseală
Calorifer cochet, montat, practic, în parchet
Şi acum o să-şi ia o altă casă, probabil mult mai frumoasă
Şi-o să-i cânte un taraf, după testul poligraf”, este poezia scrisă de Flick-Domnul Rimă, dedicată vilei Mirelei Boureanu Vaida.

Share.