Joacă roluri importante în distribuții însă preferă să stea departe de lux și opulență. Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir fac ceea ce multe vedete ar privi cu mirare. Cei doi locuiesc pe timpul vacanței de vară într-un sat din Transilvania. Acolo, aceștia și-au achiziționat o casă în urmă cu un an. Pentru că imobilul arată deplorabil, vedetelor locuiesc în rulota personală chiar în curtea casei.

Au în plan renovarea locuinței

Dana Rogoz și partenerul ei de viață sunt recunoscuți ca fiind adepți ai călătoriilor cu rulota și nu numai. Cei doi au străbătut destinații din întreaga lume, însă pentru un locșor destinat sufletului s-au oprit într-un sătuc din inima Transilvaniei. Nu întâmplător acest loc a fost ales în urmă cu câțiva ani chiar de către Prințul Charles care are la rândul lui acolo o locuință țărănească. Peisajul rural cu străzi neasfaltate și tipologia caselor săsești pare că au fost idealul pentru actriță și soțul ei. Abramburica a mărturisit în urmă cu ceva timp că și-a dorit achiziționarea unei case în minunatul Viscri, iar când un astfel de imobil construit parcă după visul lor, le-a ieșit în cale au făcut tranzacția fără să stea pe gânduri.

Casa are o arhitectură clasică a influențelor săsești însă momentan este la stadiul de ruină nemaifiind locuită de ani buni. Dana și soțul ei își doresc să o restaureze cât mai curând însă să-i păstreze stilul rustic, fără a interveni la capitolul structură și decor cu elemente moderne.

Până când acest vis va fi materializat, cei doi soți preferă să locuiască în curtea imobilului alături de copii, în rulotă. Mai mult, Dana s-a ocupat de toate detaliile pentru ca decorul din mijlocul naturii să fie unul de poveste. Vedeta a publicat pe contul personal de socializare câteva imagini cu locul în care își petrece concediul.


Actrița și soțul ei, regizorul Radu Dragomir locuiesc în Capitală într-o zonă ultracentrala, într-o casă modernă, decorată după propriile lor gusturi.