O bătrânică din Toronto în vârstă de 96 de ani a decis să își vândă casa, o adevărată operă de artă fiind. Aceasta a apelat la ajutorul unei agenții imobiliare pentru a reuși să găsească mai repede un cumpărător. Trebuie menționat un aspect foarte important. Și anume faptul că în acea casă nu mai locuise nimeni vreme de 60 de ani. 

Deși probabil agenții imobiliari se așteptau să aibă parte de o surpriză destul de neplăcut, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Nici nu au pășit bine în interiorul locuinței, căci au rămas muți de uimire. Se pare că proprietara fusese întreaga viață pasionată de design interior, iar casa arăta efectiv ca un  muzeu. Mai mult decât atât, fiecare lucru era așezat la locul lui și mizeria nu își avea locul în acea locuință.

Rămâi mut de uimire! Iată cum arată casa pe care bătrânica a îngrijit-o atât de bine

livetrending.ro

Imaginația, talentul, bunul gust și responsabilitatea femeii au reuțit să aducă locuința în acest punct. Probabil agenții imobiliari se așteptau să descopere dezastru, un munte de obiecte și dezordine de nedescris, dar surpriza a fost una plăcută.

Casa femeii era atât de curată și frumos amenajată, într-un stil propriu al ei. În fiecare cameră predomina culoarea roz pal, iar nuanțele prezente erau cele de verde și auriu.

livetrending.ro

Fiecare colțișor al casei pare a fi o bucată din Paradis. Mobilierul și fiecare obiect în parte era așezat la locul lui, folosindu-se de o strategie de design interior.

Cu siguranță fiecare dintre noi am aprecia o asemenea locuință. Totul pare atât de modern și ales cu foarte mare grijă. Internauții care au văzut imaginile nici măcar nu s-ar fi așteptat la un asemenea design și stil.

livetrending.ro

Povestea bătrânei a devenit virală pe rețelele de socializare și tot mai mulți internauți au fost dornici să vadă imaginile cu faimoasa casă.