De ani buni, Bursucu’ a intrat în familia celor de la Kanal D. Alături de Teo Trandafir, acesta prezintă una dintre cele mai urmărite emisiuni. Bursucu’ a demonstrat că are veleități de om de televiziune, așa că turcii i-au dat pe mână și „Roata Norocului”. Concursul este unul dintre cele mai longevive show-uri de pe TV, semn că prezentatorul face treabă bună.

Multă lume l-a cunoscut pe Bursucu’ odată cu debutarea emisiunii „Teo Show”. Mâna dreaptă a lui Teo Trandafir a intrat repede la inima celor de acasă datorită profesionalismului, dar și umorului. Adrian Cristea, pe numele său din buletin, a avut norocul să lucreze alături de cei mai buni oameni din industrie și a avut de unde „să fure” meserie.

Bursucu’ are o mare pasiune pentru dans

Ceea ce nu mulți știu este faptul că Bursucu’ a debutat pentru prima dată pe micile ecrane la vârsta de 7 ani. Pe vremea aceea, era înscris la Palatul Copiilor din bucurești și iubea dansul. Cinci ani mai târziu, la vârsta de 12 ani, Adrian a început să își cultive și mai mult pasiunea pentru dans. Astfel, după multe ore de muncă, a ajuns coregraf.

Bursucu’ a lucrat mult timp la PRO TV. Acolo, nu era prezentator, ci era coregraf la „Dansez pentru tine”. Spre surprinderea multora, colegul lui Teo a antrenat multe echipe concurenta la show „Dansez pentru tine”. Printre vedete care i-au trecut prin mână se număr Jean de la Craiova, Marius de la Akcent, Iuliana Luciu și mulți alții.

Cu echipa formată din Jean de la Craiova și Neacșu, Bursucu’ a ajuns să obțină victoria. Tot atunci, Adrian Cristea a și primit porecla pe care o folosește astăzi. Bursucu’ nu știe de unde a pornit toată această idee, ci doar ține minte că s-a întâmplat inopinant.

„Așa mă strigau, cu simpatie, colegii, prietenii și chiar oamenii din public”, a declarat, la un moment dat, colegul lui Teo Trandafir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bursucu (@mister_bursucu)