Interpreta are un brad impresionant cu o tematică specifică de Crăciun.

Vlăduța Lupău este o cântăreață muzică populară și de petrecere foarte apreciată în România. Aceasta și-a împodobit de curând braduțul de Crăciun. Chiar dacă a așteptat până în ultimul moment, rezultatul este unul foarte frumos.

Artista și-a pregătit casa cu doar o săptămână înainte. Vlăduța a intrat în spiritul Sărbătorilor de iarnă și și-a împodobit bradul. Pomul de Crăciun este pe măsura așteptărilor. Decorat într-un stil modern, în alb și roșu, falnicul verde se potrivește de minune în casa ei. Are o mărime impresionantă și nu este deloc extravagant. Cântăreața a reușit să surprindă spiritul Crăciunului într-o manieră elegantă și simplă.

Cum arată bradul Vlăduței Lupău

Cântăreața de muzică populară a ales să păstreze o notă de tradiționalism în decorarea bradului. Deși globulețele sunt foarte spectaculoase, remarcându-se o veveriță năzdrăvană în partea inferioară a pomului, Vlăduța nu a ieșit din codul de culori specifice Crăciunului. Totul este alb și roșu, iar verdele crenguțelor scoate perfect în evidență ornamentele.

Artista a lansat la începutul lunii decembrie o piesă în spiritul sărbătorilor. Este intitulată „De Crăciun” și pare a fi numai bună de ascultat în această perioadă. Cu siguranță, vocea Vlăduței va răsuna în mii de case în timp ce oamenii împodobesc bradul, cât și în familia ei.

Cum arată bradul Vlăduței Lupău. Ce culori a ales artista pentru globulețe. FOTO
Social media

Cât a costat salopeta de ski pe care Vlăduța Lupău a purtat-o la munte

Vlăduța Lupău uimește mereu prin aparițiile sale. Recent, solista a postat câteva fotografii din vacanța de la munte pe Instagram. Aceasta a îmbrăcat o salopetă de iarnă, de care fanele au fost fascinate. Salopeta pe care a purtat-o a stârnit curiozitatea fetelor.

Vedeta s-a fotografiat lângă mașina primită cadou de soțul său. Costul articolului de îmbrăcăminte a fost de 750 de lei. Internautele au îndrăgit-o, iar postarea a adunat 51.977 de aprecieri, în doar câteva zile. De asemenea, Câteva dintre internaute au întrebat-o pe cântăreață de unde și-a achiziționat încălțămintea sau acesoriile, pe care le-a asortat cu salopeta care a stârnit admirație.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!