Loredana Chivu se numără printre persoanele cele mai controversate ale lumii mondene din țara noastră.

Scandalurile nu par să o ocolească pe divă dar ea nu le pune la suflet. Multe dintre scandaluri pornesc și de la postările Loredanei Chivu. De această dată însă, Loredana Chivu a postat o fotografie pe rețelele de socializare care a încântat pe toată lumea!

Cum arată bradul Loredanei Chivu. Blondina este pregătită pentru Crăciun

Cum arată bradul Loredanei Chivu. Blondina deja l-a împodobit. FOTO
Instagram

”Și ca în fiecare an, împodobesc bradul cu multă bucurie și drag alaturi de familia mea. Crăciunul este în sufletul meu de mică și păstrez tradiția în fiecare an. Mă rog pentru noi toți ca această sărbatoare să ne prindă fericiți, sănătoși și să ii avem aproape pe toți ce-i iubim!🤍🎅🏻🔛”, a scris Loredana Chivu pe Instagram.

Cum arată bradul Loredanei Chivu. Diva se pricepe și la decorații! Loredana Chivu a avut parte de multe scandaluri în ultimul timp, dar se pare că are în sfârșit parte de liniște. Vedeta se bucură enorm de momentele rare pe care le poate petrece împreună cu toată familia. De asemenea, Loredana a declarat de multe ori că își dorește un copil iar noi sperăm ca dorințele ei să se îndeplinească.

„Îmi doresc foarte mult să devin mamă. Asta e o dorință de-a mea pe care am dezvoltat-o încă de când m-am maturizat. Acum cumva cu trecerea anilor s-a accentuat acest lucru pentru că simt nevoia de o familie, simt nevoia să mă împlinesc.

Pentru mine asta înseamnă cea mai mare binecuvântare, să am o famile frumoasă, să am un copil. Bineînțeles, știu că acest lucru o să se întâmple la momentul potriviti și cu bărbatul potrivit. În momentul de față nu vreau să forțez lucrurile. O să las timpul să decidă. Dar cu siguranță în viitorul apropiat o să se întâmple și acest lucru și o să-mi formez familia pe care mi-o doresc de atâta timp”, a dezvăluit Loredana Chivu, pentru Antena Stars.