Bogdan de la Ploiești a ajuns, în prezent, la cea mai bună versiune a sa.

Bogdan de la Ploiești a evoluat în ultimii ani cât alți artiși într-o carieră întreagă. Manelistul a fost mereu atras de muzică, dar nu a avut de la început curajul de a se afișa așa cum simte. Acum, se numără printre cei mai populari cântăreți ai acestui gen muzical și este complet transformat față de primele apariții.

Bogdan de la Ploieși a avut nevoie de o singură piesă pentru a da lovitura în industria muzicală. Piesa respectivă i-a schimbat traiectoria nu doar în carieră, ci și în viață. Artistul avea avea de gând să facă ceva în această direcție, ci voia să devină afacerist peste hotare. Din fericire pentru el și pentru fanii lui, destinul a avut alte planuri cu el.

Bogdan a jucat foarte mult timp fotbal, dar nici de acest domeniul nu a fost suficient de atras. Ajuns în punctul în care nu știa ce să mai facă cu viața lui, acesta a început să cocheteze cu muzica. Nu avea bani de piese proprii sau de videoclipuri sofisticate, așa că mergea pe varianta coverurilor.

Cum arăta Bogdan de la Ploiești la 18 ani. Artistul este de nerecunoscut! VIDEO
social media

Transformarea lui Bogdan de la Ploiești este mai mult decât evidentă

La 18 ani, Bogdan cânta variante manelizată a celebrei piese „Stinge lumina”, de la Ruby, iar videoclipul nici nu se compară cu cele din prezent. Lui Bogdan nu îi este deloc rușine cu începuturile lui, ba din contră. Manelistul este foarte fericit când privește retrospectiv și vede cât de mult s-a schimbat viața sa.

Din puștiul care avea de gând să plece din țară și să își deschidă un restaurant în Elveția, până la versiunea actuală, parcursul lui a fost mereu unul ascendent. Din păcate, în ultima perioadă, acestuia nu-i mai merge la fel de bine pe plan personal cum îi merge pe cel sentimental. Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean, iar la evenimente merge singur.

@tovarasii_ Bogdan De La Ploiești la 18 ani 😂💪 #tovarasii #bogdandelaploiesti #stingelumina #18ani #foryou #viral ♬ Folosiți sunetul FOLLOW – Tovarășii

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.