Nu este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu „poposește” adesea în cabinetul medicului estetician. Blondina a fost mereu deschisă când a fost vorba despre intervențiile estetice la care apelat de-a lungul timpului și nici de această dată nu a făcut excepție. Aceasta le-a prezentat internauților rezultatele după ultima vizită în cabinetul medicului estetician. Cum arată diva acum?

Bianca Drăgușanu a apelat la o nouă intervenție estetică și le-a prezentat fanilor din mediul online rezultatul. De această dată, blondina a apelat la o intervenție numită cantopexia, ce oferă aspectul de „ochi de pisică”.

Zilele trecute, vedeta a mers la Cluj, acolo unde a apelat la o nouă intervenție estetică. Aceasta și-a dorit ca ochii săi să fie mai expresivi așa că soluția ce mai bună a fost cantopexiea. Prin această intervenție, ochii sunt ridicați și puțin alungiți cu ajutorul unor fire, introduse la nivelul feței. Operațiune durează doar câteva minute, iar rezultatul este vizibil imediat.

După intervenție, Bianca Drăgușanu le-a prezentat și internauților rezultatul și s-a declarat mulțumită de noul său aspect.

Cum arată Bianca Drăgușanu după ultima intervenție estetică făcută! Ce modificare a făcut blondina de această dată
Instagram

Bianca Drăgușanu, despre intervențiile estetice

Spre deosebire de alte persoane publice, Bianca Drăgușanu a spus mereu lucrurilor pe nume atunci când vine vorba de intervențiile estetice. Blondina a recunoscut de fiecare dată când a făcut câte o modificare și nu are de gând să se oprească.

Recent, Bianca Drăgușanu a declarat că este o împătimită a intervențiilor estetice. Diva a spus că nu are de gând să se oprească până când nu va considera că arată perfect, din toate punctele de vedere.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfect, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.