Cum arăta fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” în timpul adolescenței sale.

Bianca Comănici s-a remarcat după ce a participat la „Puterea Dragostei” în urmă cu doi ani. Tânăra este prezentă în mediul online unde a strâns o comunitate numeroasă care îi apreciază activitatea sa zilnică. 

Bianca Comănici se bucură de succesul pe care îl are pe rețelele de socializare, după ce a participat la show-ul matrimonial. Ea și fostul ei iubit au plecat câștigători ai sezonului doi, câștigând și o sumă  de bani. Deși iubirea a fost mare între cei doi, s-au despărțit la scurt timp. Fiul lui Nelson Mondialu, Livian i-a adresat mai multe injurii și acuzații, astfel că în prezent, sunt în proces.

În prezent, Bianca Comănici este moderatoare a două emisiuni online în cadrul WOWnews. Vedeta este mulți urmăritori mai ales pe Instagram, unde, este alături de comunitatea sa. Bianca Comănici povestește momente din viața sa, dar le și arată diverse lucruri.

Recent a postat un videoclip cu ea din adolescență. Ținând cont că are doar 22 de ani, fotografia nu este prea veche. În partea a doua a clipului, este o imagine actuală alături de Berna, Bogdan Mocanu și Jador, colegii ei de la „Puterea Dragostei.” Diferențele sunt uriașe, aceasta transformându-se într-o femeie superbă/

@comanicibianca14 😂😂😂 @jador @Bernasvlog @bogdan.mcn ♬ original sound – alex

Cum își dorește Bianca Comănici să arate nunta sa

Bianca Comănici s-a gândit deja la marele eveniment și are câteva idei de la care nu și-ar dori să se abată. Deși nu are o relație în prezent, aceasta știe cum va arăta nunta sa. Totul va  fi simplu, dansul mirilor va fi unul lejer și totul se duce către nonconformism.

„În primul rând, nu va trebui! (n.r dansul mirilor) Nunta mea va fi una nonconformistă. Nu va exista nimic tradițional. Adică dansul mirilor va fi ceva foarte lejer. Nu facem vals, nu facem nimic pompos. Nu va fi cazul. Până și tata mi-a spus că trebuie să învăț să dansez sârba pentru că o să-l fac de râs.”, a spus Bianca Comănici la emisiunea Bărbați vs Femei.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.