Cu toții știm că Nicolae Guță a avut, de-a lungul timpului, iubite pe bandă rulantă. Fiecare poveste de dragoste s-a încheiat tumultos. Astfel s-a întâmplat și cu povestea dintre el și Beyonce de România sau, pe numele său real, Georgiana Mădălina Dumitriu.

Cum arăta Beyonce de România când forma un cuplu cu Nicolae Guță

Beyonce de România a fost mult timp în lumina reflectoarelor, datorită poveștii picante de dragoste pe care a avut-o cu manelistul Nicolae Guță. Pe vremea aceea, aparițiile sale erau spectaculoase. Cu ținute fresh și impecabile, bomba sexi dădea pe spate orice mascul. Aranjată tot timpul și cu vorbele la ea, Mădălina Dumitriu era o figură foarte iubită în lumea mondenă la vremea respectivă. Nu este o noutate că Nicolae Guță îi făcea toate poftele, iar banii lui o transformau întotdeauna într-o divă sexy.

Cum arăta „Beyonce de România”, pe vremea când forma un cuplu cu Nicolae Guță. Banii manelistului o ajutau să fie mereu o divă!
Spynews.ro

 

Cei doi au împreună o fetiță pe nume Anais. Relația acestora s-a încheiat la scurt timp după venirea lui Anais pe lume. Aceasta își crește de una singură fetița de 7 ani. De asemenea, a mai declarat, în repetate rânduri, că a întrerupt orice legătură cu tatăl fetiței sale, pentru că Nicolae Guță se interesează de Anais doar în preajma sărbătorilor de iarnă.

Ce s-a întâmplat cu Beyonce de România după ce a născut-o pe Anais

Mădălina Dumitriu a ales să stea departe de televiziune, pentru a-i oferi fetiței sale toată atenția necesară. Aceasta se mândrește cu micuța Anais, postând zilnic fotografii împreună pe rețelele de socializare, declarându-i iubire necondiționată.

Beyonce de România a decis că este momentul de o schimbare spectaculoasă de look. Din ce în ce mai sexy, aceasta postează fotografii incendiare pe conturile sale de socializare, la care strânge mii de like-uri și aprecieri din partea fanilor săi. Aceștia o complimentează, spunându-i că este o regină a frumuseții.

Perioada de după nașterea micuței Anais a fost pentru Beyonce de România destul de complicată. Din ce punct de vedere? Aceasta a recunoscut că face videochat și și-a asumat acest lucru.

„Am recunoscut că am făcut videochat când era era micuță. Când avea 2-3 luni. Când a intrat Narcisa peste mine în casă și am stat în stradă, pur și simplu. Am stat la hotel câteva zile, după care mi-am căutat chirie. Nu regret. A fost ultima situație. Nu m-aș întoarce, dar nu sunt contra”, a declarat Beyonce de România la un post de televiziune.