Unul dintre Story-urile pe care le-a postat recent Carmen de la Sălciua i-a pus pe jar pe toți bărbații care o urmăresc pe Instagram. Vedeta a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei, iar aceștia au reușit să o surprindă din nou cu tot felul de întrebări care mai de care mai interesante. Artista a făcut o selecție și a decis să le posteze doar pe cele care au meritat cu adevărat, iar una dintre ele a fost de-a dreptul savuroasă pentru admiratorii ei din mediul online.

Carmen de la Sălciua vorbește despre bărbatul perfect

Cântăreața nu a reușit să găsească încă bărbatul potrvit pentru ea, alături de care să trăiască pentru totdeauna și care să fie tatăl copiilor ei. A simțit, la un moment dat, că manelistul Culiță Sterp era cel care merita să o aibă alături de el pentru totdeauna și s-a căsătorit cu acesta. Din nefericire, nu au stat pentru prea multă vreme împreună din mai multe motive, iar de atunci ea nu a reușit să își mai găsească sub nicio formă liniștea.

Cei mai mulți dintre admiratorii ei nu au înțeles prea bine dacă problema este la ea sau la bărbații pe care i-a întâlnit până în acest moment în viața sa. Astfel că un internaut a rugat-o să le explice tuturor cum arată bărbatul potrivit pentru ea, cum ar trebui să fie și să se comporte, iar întrebarea nu a fost evitată de fosta soție a concurentului de la Survivor România. Bărbatul potrivit pentru este acela de care face toate lucrurile împreună, cu care are o comunicare sănătoasă și o conexiune a sufletelor.

Cum arată bărbatul potrivit pentru Carmen de la Sălciua! Fosta soție a lui Culiță Sterp și-a deschis sufletul în fața fanilor / FOTO

„Care ar fi punctul într-o relație să te facă să spui, da el este omul potrivit pentru mine…?” a fost întrebarea pusă de unul dintre fanii cântăreței.

„Să facem totul împreună, să avem o comunicare sănătoasă și o conexiune a sufletelor”, i-a răspuns frumoasa artistă, fără să stea prea mult pe gânduri.