Dana Budeanu este faimoasa creatoare de modă a vedetelor, dar a devenit virală odată cu fenomenul creat în social media. „Verdictul” Danei Budeanu este așteptat de către publicul larg de fiecare dată. Aceasta a făcut furori cu scenariul său în care atacă subiecte sociale, politice și economice. 

Deși se află în lumea showbiz-ului de mulți ani, Dana Budeanu a început să aibă un succes incredibil odată cu apariția sa din ultimii 2 ani. Vedeta s-a făcut remarcată în cadrul rubricii sale speciale de la „Vorbește Lumea”, desfășurată la Pro TV. Ulterior, aceasta s-a mutat pe canalul său de YouTube, după ce colaborarea cu trustul nu a mai funcționat.

Dana Budeanu dat un răspuns neașteptat în cadrul podcastului susținut de Damian Drăghici

Dana Budeanu a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde s-a deschis și a dezvăluit o mulțime de lucruri care le-a stârnit atenția fanilor săi. Artista a fost întrebată de către gazda podcastului cum arată bărbatul ideal pentru ea și ce fel de atribute trebuie să aibă ca să trezească în ea acea femeie care să lase garda jos. Dana Budeanu a dat imediat verdictul:

„Este bărbatul în fața căruia tac. În primul rând tac în fața unui bărbat, nu în fața unei femei. Deci tac din respect și ca să-l respect foarte mult trebuie să fie la același nivel de minte cu al meu. Chimia de minte este foarte importantă.

Fără chimia de minte, nu există chimia de suflet și nici chimia fizică. Cine aberează, aberează, nu! Sunt pur si simplu situații dezechilibrate care se echilibrează prin altele și funcționează. Dar chimia de minte este extrem de importantă. Deci bărbatul ideal pentru Dana este acela care mă face să tac!” , a spus Dana Budeanu în cadrul podcastului.

Care este numele real al creatoarei de modă

Dana a fost căsătorită cu Radu Budeanu, drept pentru care aceasta a ajuns să-i poarte numele. Înainte, aceasta purta numele de Guțilă. Vedeta a susținut întotdeauna că a știut să-și urmeze drumul și să se axeze pe viața profesională. Ea și-a terminat studiile în Londra, moment în care era deja căsătorită. Fiind o fire extrem de puternică și tăioasă, vedeta a reușit să păstreze în echilibru atât viața personală, cât și cea profesională. În plus, Dana Budeanu nu se teme de nimic, fiind o fire extrem de dură și capabilă să înfrunte orice și pe oricine.