Andreea Raicu a apărut pe Instagram nemachiată. Vedeta are 44 de ani și este una dintre cele mai asumate vedete de la noi, așa că nu se teme să își arate „adevărata față”. 

Așa cum a făcut-o în nenumărate rânduri, Andreea Raicu și-a surprins fanii cu o imagine în care apare nemachiată. Deși fața ei arată obosită, ea nu s-a rușinat să își arate chipul fără retușuri.

1. Cum arată Andreea Raicu nemachiată. Vedeta le-a transmis un mesaj fanilor

În dreptul imaginii în care apare complet nemachiată, Andreea Raicu a publicat și un mesaj pentru fanii săi din mediul online, care nu sunt deloc puțini.

„Fără machiaj, fără gene false sau filtre și lumini care sa ascundă cearcănele sau semnalele insistente ale tenului care cere o pauză.

A fost o săptămână plina, intensa, extrem de obositoare, cu zile interminabile, întâlniri, ședințe foto si filmări zilnic care au dus la ten extrem de obosit. Sunt zile bune si zile mai puțin bune, momente în care arătăm bine și momente în care nu.

Însă nici unele nu ne definesc. E atât de important sa le înțelegi și le accepți. Nu poți fi mereu impecabilă. Nimeni nu e, dar asta nu te face mai puțin frumoasă. Sper sa nu uiți niciodată asta”, a scris Andreea Raicu, pe Instagram, lângă imaginea postată în care apare nemachiată.

Cum arată Andreea Raicu nemachiată. Imaginea s-a viralizat: „Fără filtre sau lumini care să ascundă cearcănele”
Instagram

2. De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu până acum

Având în vedere că Andreea Raicu are 44 de ani, mulți s-au întrebat de ce nu s-a căsătorit până acum. Iată ce spune vedeta despre acest aspect.

„Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie.

Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea”, a mărturisit Andreea Raicu.

3. Vedeta a suferit din cauza titlurilor din ziare

În cadrul unui interviu recent, Andreea Raicu a povestit că în trecut o afectau titlurile critice din ziare la adresa ei, dar acum, a reușit să treacă peste aceste probleme.

„20 de ani de televiziune. Nu era presa asta mondenă, era revista VIP. Îmi aduc aminte că era o știre îngrozitoare despre mine, că am fost bătută. Am plâns enorm, pentru că nu înțelegeam de ce poate cineva să inventeze ceva despre cineva fără să îl cunoască.

Atunci aveau o putere foarte mare publicațiile, nu exista social media. Când se scria ceva la ziar era sfânt. Am avut perioadă în care revista Star m-a hărțuit și chiar m-a fotografiat cu cineva, am plecat la munte, iar la vila aceea nu erau draperii.

Într-o noapte, când stăteam în pat am auzit o mașină. I-am zis că sunt paparazzi. S-a dovedit că aveam dreptate. Și așa a apărut povestea asta. Atunci, m-am simțit violată, eram într-un moment intim cu cineva foarte apropiat. I-am dat în judecată, am câștigat și am donat banii, pentru ca mi se păreau bani murdari.

Mai chinuitor a fost pentru mama ea. Am suferit mult, dar cred că mult mai mult a suferit mama mea”, a mărturisit Andreea Raicu la PRO TV.