În mod cert cu toții ne-am întrebat cum arată vedetele fără machiaj. Ei bine, Andreea Marin, Adela Popescu și Andreea Mantea, sunt printre puținele vedete din țară care au avut curaj să apară fără!

De ce au femeile nevoie de machiaj? Un studiu arată că femeile au nevoie de machiaj din două motive: camuflaj și seducție. Primul se referă la ascunderea sentimentelor negative precum anxietatea și nesiguranța. Al doilea motiv se corelează cu sentimentul de a fi mai atractivă și mai încrezătoare. Oamenii de știință au spus că temerile femeilor le determină de fapt să se machieze.

Cum arată cele 3 vedete fără machiaj?

1.Andreea Marin

Fără doar și poate, Andreea Marin a contribuit la modernizarea show-urilor. Andreea Marin însă, se reinventează odată cu fiecare emisiune pe care o face. Ea este printre puținele vedete care au curajul de a se poza fără machiaj și fără lumina reflectoarelor.

Cum arată Andreea Marin, Adela Popescu și Andreea Mantea, fără strop de machiaj! Sunt printre puținele vedete care au avut curajul să se expună așa. FOTO
Facebook

Andreea Marin arată superb și nu are nevoie de nicio prezentare. Cu toții o cunoaștem și știm capacitatea ei de muncă și emisiunile pe care le realizează. Emisiuni prin care a reușit să ne cucerească pe toți.

Adela Popescu, și ea printre curajoase

2.Adela Popescu

Adela Popescu are acum 35 și este mamă a trei  băieței. Atât Adela Popescu cât și soțul ei, Radu Vâlcan, au fost mereu îndrăgiți de către public. Radu Vâlcan și Adela Popescu constituie unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Relația lor a început în urmă cu 10 ani, pe vremea când filmau împreună. Faima nu a schimbat-o niciodată pe Adela Popescu. Artista nu a încetat să fie alături de fanii ei și să fie umilă și simplă!

Cum arată Andreea Marin, Adela Popescu și Andreea Mantea, fără strop de machiaj! Sunt printre puținele vedete care au avut curajul să se expună așa. FOTO
Facebook

Indiferent de situație, Adela Popescu este mereu cu zâmbetul pe buze. Artista surprinde mereu prin pozele ei de o naturalețe destul de rar întâlnită la vedete. Nu este niciodată timidă în a se prezenta fără machiaj.

3.Andreea Mantea

Andreea Mantea provine dintr-o familie modestă. A început să muncească încă de la vârsta de 15 ani. A fost deseori criticată dar nu a uitat niciodată de unde a plecat. De fiecare dată când povestește despre momentele mai dificile din viața ei, Andreea este cu zâmbetul pe buze. Atât cu machiaj, cât și fără, vedeta arată demențial!

Cum arată Andreea Marin, Adela Popescu și Andreea Mantea, fără strop de machiaj! Sunt printre puținele vedete care au avut curajul să se expună așa. FOTO
Facebook

 “Eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață, iar Dumnezeu le rânduiește cum știe EL mai bine. Sunt o femeie împlinită, din toate punctele de vedere.

Ce pot să îi cer mai mult Lui Dumnezeu? Ar trebui să ne bucurăm de ceea ce avem, să fim recunoscători că suntem sănătoși, că îi avem pe cei dragi lângă noi, să nu ne mai axăm atât de intens pe lucrurile materiale, ci pe cele care contează și care ne fac fericiți. Anul acesta a fost unul atipic, pandemia ne-a dat viața peste cap, dar, în același timp, și o lectie foarte importantă din care cu toții trebuie să învățăm că să nu lăsăm pe mâine ce putem face azi”, a declarat Andreea Mantea, în presă, acum ceva timp.