Andra Volos este una dintre cele mai sexy dive de la „Puterea Dragostei”. Vedeta a făcut furori de-a lungul timpului cu frumusețea și trupul ei bine lucrat. Șatena a devenit celebră în urma participării la show-ul matrimonial, acolo unde a stârnit toate privirile bărbaților. În prezent, ea este una dintre cele mai curtate tinere din showbiz.

De curând, diva și-a făcut o intervenție estetică în Turcia. Aceasta a ales să apeleze la liposucție dorindu-și să aibă un abdomen plat, de invidiat.

Andra, prima apariție după intervenția estetică

Deși tânăra s-a expus mereu pe rețelele de socializare în cele mai provocatoare ipostaze, arătându-și corpul de model, Andra se pare că nu era complet mulțumită de cum arăta. Așadar, aceasta a optat pentru liposucție, o operație care îți îndepărtează excesul de grăsime. Sexy vedeta a mers în Turcia pentru a-și realiza visul, chiar la medicul estetician la care apelase și fosta iubită a designerului vestimentar Philipp Plein.

Pentru această intervenție, Andra a fost nevoită să plătească o sumă imensă de 12.000 de euro, însă nu se plânge. De curând, Andra a postat pe contul său de instagram o fotografie în care apare după intervenția chirurgicală. Se pare că vedeta este mulțumită de rezultat, însă nu își afișează încă abdomenul, deoarece aceasta este în proces de recuperare.

Cum arată Andra Volos după operația de liposucție. Tânăra a postat primele fotografii.
instagram

Ce a declarat Andra după intervenția chirurgicală

Operația Andrei a durat aproximativ 6 ore, apoi vedeta a mărturisit că are dureri foarte mari, iar recuperarea va fi destul de grea, însă rezultatele au fost extrem de reușite.

”Am dureri foarte mari, dar pot spune, totuși, că sunt ok. Mă interesa să ies din operație, să fiu eu. Am un drenaj… Sunt cam amețită, îți dai seama, am stat șase ore în operație… Medicul mi-a transmis, printr-o asistentă, că a ieșit superb, că a ieșit fix ce a vrut el.” a mărturisit Andra Volos la acel moment.