Alex Bodi a devenit celebru în 2018, atunci când a început o relație oficială cu Bianca Drăgușanu. Deși la vremea respectivă era căsătorit cu Iulia Sălăgean, fosta lui soție, afaceristul s-a îndrăgostit lulea de creatoarea de modă și nu a stat deloc pe gânduri în a se afișa alături de aceasta. Pe vremea când a cunoscut-o pe Bianca, milionarul din Mediaș avea deja un fizic bine lucrat la sala de fitness, dar și câteva retușuri estetice, însă înainte de momentul respectiv, Alex Bodi arăta complet diferit.

Cu câteva kilograme în minus și fără fațete dentare

Alex Bodi se numără printre vedetele care nu au spus „nu” schimbărilor fizice. Afaceristul a intrat în lumea showbiz-ului prin prisma relației cu Bianca Drăgușanu având o imagine care a pus pe jar sute de domnișoare. Acesta a apelat la fațetele dentare pentru a avea un zâmbet impecabil, chiar dacă pentru o astfel de procedură a scos din buzunar o avere.

Sursa foto: Facebook

De altfel, milionarul nu a fost mereu atât de tonifiat, ba chiar a avut câteva kilograme în plus care i-au dat bătăi de cap. În ultimii ani însă, după multă disciplină și antrenamente riguroase, Bodi a reușit să aibă un fizic de invidiat.

Și-a schimbat și drumul profesional, nu doar imaginea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că milionarul originar din Mediaș a avut cu totul altă ocupație decât cea de acum. Mai exact, chiar acesta a dezvăluit că în trecut a avut câteva afaceri cu aur, care i-au adus pierderi serioase, iar cu câțiva ani mai înainte de episodul respectiv, Alex Bodi a fost gardă de corp. Odată cu schimbarea fizică, a venit și cea profesională pentru acesta. Afaceristul a investit în criptomonede și a reușit să facă bani frumoși. Momentan este asociat cu un partener străin, Josip Heit, recunoscut ca un antreprenor de succes în domeniul blockchain.