Afaceristul a trecut printr-o transformare uluitoare în ultimii ani.

Alex Bodi este recunoscut nu doar pentru statutul lui financiar ci și pentru fizicul impunător. Pentru a ajunge la o astfel de imagine, milionarul a muncit mulți ani în sala de sport. În perioada adolescenței, Alex Bodi arăta complet diferit față de acum.

Și-a dorit mereu să se autodepășească

Alex Bodi nu a ascuns niciodată faptul că a crescut cu mentalitatea de a fi învingător. Astfel, a luptat mereu pentru a-și depăși limitele, atât pe plan profesional cât și personal. Drept dovadă, afaceristul a ajuns la 38 de ani să aibă un fizic de invidiat. Pentru o astfel de apariție, milionarul din Mediaș petrece multe ore pe săptămână în sala de sport.  Antrenamentele lui nu sunt deloc ușoare. Deseori acesta postează în mediul online diverse exerciții dificile pe care le face la sală. De altfel, acesta are și o alimentație echilibrată de la care nu se abate niciodată.Totodată, milionarul a atras mereu în jurul lui prieteni cu care împărtășește pasiunea pentru sport. Inclusiv prezențele feminine care au trecut prin viața lui, toate, sunt stricte la capitolul mișcare.

În adolescență, milionarul arăta complet diferit de acum. Cu toate acestea, primul lui contact cu sportul a fost în acea perioadă. Mai exact, puțini știu că afaceristul a vrut să joace fotbal la nivel înalt. În acest sens, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu s-a mutat în Spania înainte de a împlini 18 ani. Acesta a cochetat cu un club profesionist de fotbal însă într-un final a ales alt drum în viață.

Pasionat de lupte?

Alex Bodi face sport pentru a avea o condiție fizică excelentă. Cu toate că ar avea o pasiune pentru luptele din ring, acesta nu a optat pentru a face performanță în acest sens.
Cu toate acestea, merge des la meciurile MMA, din cadrul cărora a postat și în mediul online, de-a lungul timpului, imagini. De altfel, afaceristul a fost invitat și la o gală sportivă de acest gen pentru a înmâna premiul, câștigătorului.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.