De curând, Teodora Marcu din sezonul cu numărul 5 al emisiunii „Insula iubirii” a postat un videoclip pe contul său de Tik Tok. Cei care o cunosc prin prisma apariției sale în cadrul show-ului de tentație au observat câteva schimbări la fizicul acesteia.

Se pare că aceasta și-a făcut o schimbare de look, deschizându-și culoarea podoabei capilare.

@marcuteodoramarina

♬ sunet original – DENIS TURKU ⛔

Diferența de vârstă dintre Teodora și soțul său, Alex, este de 12 ani. Cei doi formează un cuplu de aproape un an de zile. Teodora și Alex nu sunt doar soț și soție, ci colaborează și pe plan profesional. Alexandru realizează spectacole de magie pentru copii, iar Teodora este asistenta lui. Până în acest moment cei doi sunt singura pereche participantă de pe insulă care sunt soț și soție.

„Teodora (19 ani) şi Alexandru (31 de ani) formează un cuplu de aproape 1 an, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi profesional. El este magician pentru copii, iar ea asistenta lui. Sunt singura pereche de pe Insulă care şi-a oficializat relaţia în faţa ofiţerului de Stare Civilă.se arată în comunicatul transmis de Antena 1

Motivul pentru care cei doi soți participă la „Insula iubirii”

Atât Teodora, cât și Alexandru își descriu relația perfectă. Au participat la această emisiune din dorința de a-și testa căsnicia, acesta fiind pasul de dinainte de a face cununia religioasă.

„Aceștia afirmă, fără nicio temere, că: Noi avem o relaţie perfectă!’. Totuşi, au ales provocarea supremă a unei relaţii – Insula Iubirii drept ultimul test înainte de a face marele pas – cununia religioasă..”  se prezintă în același comunicat

În urmă cu o ediție, Teodora a făcut o declarație șocantă cu privire la soțul său. Aceasta a declarat că partenerului său de viață îi plac minorele.

„Fosta lui iubită avea 16 ani, el avea 29 (…) Îi plac fetele mai mici pentru că noi astea mai mici nu avem deja o carieră și nu trebuie să renunțăm la ce facem ca să plecăm cu el.”  a declarat Teodora într-un episod al emisiunii „Insula Iubirii”