Luminița Erga era cunoscută de toată lumea la un moment dat.

În perioada 2002 – 2008, serialul „La bloc”, difuzat pe Pro TV a adus comedia românească în casele a milioane de oameni. Una dintre actrițele care au făcut din serial unul de mare succes este Luminița Erga. Aceasta a jucat rolul Sânzianei Curcă. Acum, femeia are frumoasa vârstă de 51 de ani, însă are o siluetă de indvidiat.

Serialul de pe Pro TV a avut un real succes timp de șase ani. Alături de Luminița, în producția românească au mai jucat Mihai Coadă, Dragoș Moștenescu, Mariana Dănescu, Emil Mitrache, Alina Chivulescu, Dana Rogoz, Tily Niculae și Laura Cosoi.

Cum arată acum „Suzana” din serialul „La bloc”? Nimeni nu mai știe cum arată, după 18 ani de la prima apariție TV
 

Cum arată acum „Suzana”

Actrița Luminița Erga, cea care a jucat rolul Suzanei are 51 de ani și este căsătorită. Ea formează o familie cu actorul Valentin Teodosiu, în vârstă de 67 de ani. Cei doi au împreună două fiice gemene, Irina și Catinca, cu vârsta trecută puțin peste 15 ani.

La jumătatea lunii noiembrie, Luminița a împlinit frumoasa vârstă. De-a lungul anilor, aceasta a jucat în mai multe producții, pasiunea sa pentru arta cinematografiei fiind neschimbată, indiferent de trecerea vremii.

 

În prezent, actrița joacă în serialul „Videochat”. Aceasta joacă rolul managerului unei afaceri destinată adulților. Aceasta a povestit care este tema serialului și ce a vrut regizorul să transmită prin fiecare episod realizat.

„Vedem ce se întâmplă într-o familie care are nevoie de picanterii pentru a-și anima relația. Vedem ce se întâmplă cu o fată tânără, neștiutoare, cât de ușor ar putea cădea în capcana unui individ care speculează atuurile tinerelor (dar nu cade în capcana lui). Apoi vedem și relația dintre cei doi manageri ai afacerii, care și aia scârțâie. Relația amoroasă dintre ei la fel, se strică. Mesajul se ramifică în mai multe direcții. E mult mai mult decât ți-ai putea imagina doar dacă auzi numele de Videochat”, a mai spus Luminița.

Luminița a jucat în producții cinematografice de mare succes în România. Amintim aici de „Păcală se întoarce (2006)”, O poveste de dragoste, Lindenfeld (2013), Cronica unei morți amânate (2008), Ultima haltă în Paradis / (2002), Train Quest (2001), Subspecies 4: Bloodstorm (1998), Crucea de piatră – ultimul bordel (1994) sau Invisible: The Chronicles of Benjamin Knight (1993).

Cum arată acum „Suzana” din serialul „La bloc”? Nimeni nu mai știe cum arată, după 18 ani de la prima apariție TV

Luminița Erga s-a născut pe data de 14 noiembrie 1969 în Râmnicu Vâlcea. A devenit rapid o  actriță îndrăgită, care a jucat în spectacole de teatru, în filme și seriale. În 1995 a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, Specializarea Arta Actorului, la clasa lui Mircea Albulescu.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.