În urmă cu ceva timp, Rafaelo și Vulpița formau un duo ce a cucerit publicul din România. Cei doi au lansat împreună mai multe melodii care au adunat milioane de vizualizări. Acum, Vulpița s-a întors la viața de la țară, iar Rafaelo a devenit crai de Dubai.

În urmă cu un an, Rafaelo și Vulpița au ajuns în casele a milioane de români. Piesele celor doi au urcat rapid în tarndingul românesc, toată lumea fiind curioasă să afle cum se descurcă Vulpița pe scena muzicală. Însă, timpul a trecut, iar cei doi au luat-o pe drumuri separate.

În timp ce Vulpița s-a întors în Blăgești și a devenit mamă pentru a doua oară, Rafaelo a devenit crai de Dubai. Acesta și-a continuat carierea muzicală, lansând mai multe melodii, iar de ceva vreme își petrece timpul în Dubai.

Pe rețelele de socializare, Rafaelo își etalează viața din ținuturi mai însorite. Se pare că din cotidianul lui nu lipsesc restaurantele scumpe, piscinele de fițe, hotelurile luxoase și nici chiar domnișoarele.

 Cum arată acum Rafaelo, partenerul Vulpiței din melodiile lansate împreună. A devenit un crai de...Dubai! FOTO
Instagram

Rafaelo și Vulpița, drumuri diferite

În timp ce Rafaelo pare că duce viața perfectă în Dubai, Vulpița a ieșit din lumina reflectoarelor, a renunțat la viața de Capitală și s-a întors în Blăgești. Aceasta a devenit fată de casă și a adus pe lume încă un copil. Acum, tânăra se ocupă numai de treburile casnice și de copii, iar succesul de altă dată a rămas în spate.

În urmă cu una an, lucrurile stăteau diferit, iar prima piesă lansată de Rafaelo și Vulpița, „Doi îndrăgostiți lulea”, a adunat 11 milioane de vizualizări pe YouTube, având un real succes. Mai mult, cea dea doua melodie, „Sushi Maki”, a doborât primul record și a adunat 13 milioane de vizualizări.