Regretatul Petrică Mâțu Stoian a trecut în neființă la 6 noiembrie 2021. A fost condus pe ultimul drum în cimitirul Ungureni de mii de români în Craiova. A fost plâns de către familie, colegii săi și mai ales de către un popor întreg ce l-a îndrăgit. 

Petrică Mâțu Stoian a trecut în neființă la 61 de ani din cauza unor complicații apărute după ce a fost infectat cu Covid-19. Terapia Hiperbară care i-a fost aplicată la o clinică de lângă Reșița i-ar fi adus moartea. La autospie, medicii au observat că regretatul artist avea plămânii foarte afectați. Impresarul său a declarat că l-a rugat de mai multe ori să nu se îndrepte către clinica de recuperare, dar a fost mult prea târziu.

Cum arată mormântul său la o lună după moartea regretatului artist

A fost condus pe ultimul drum de mii de oameni. A fost iubit de către familie, prieteni și oameni din lumea muzicii populare românești, iar acum se odihnește la Cimitirul Ungureni din Craiova. La o lună de la moartea sa, coroanele de flori și lacrimile uscate acoperă mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. Se spune că și-ar fi presimțit moartea și că a organizat în detaliu totul.

„Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, a declarat acum o lună casa de discuri Electrocord pe Facebook.

Substantial.ro

 

Petrică Mâțu Stoian a fost înmormântat în locul de veci pe care și l-a pregătit singur. A ales să fie înmormântat alături de Maria Gușman, soția impresarului său ca semn de omagiu. Mormântul său este plin de coroane din partea celor ce l-au regretat și abia dacă se mai întrezărește mormântul. La o lună de la moartea sa, în locul de veci încă se mai simte durerea prin care a trecut un popor întreg.

Substantial.ro