Mii de oameni l-au condus pe ultimul drum. Regretatul Petrică Mâțu Stoian se odihnește în pace.

Regretatul Petrică Mâțu Stoian a trecut în neființă la 6 noiembrie 2021. A fost condus pe ultimul drum în cimitirul Ungureni de mii de români în Craiova. A fost plâns de către familie, colegii săi și mai ales de către un popor întreg ce l-a îndrăgit. 

Petrică Mâțu Stoian a trecut în neființă la 61 de ani din cauza unor complicații apărute după ce a fost infectat cu Covid-19. Terapia Hiperbară care i-a fost aplicată la o clinică de lângă Reșița i-ar fi adus moartea. La autospie, medicii au observat că regretatul artist avea plămânii foarte afectați. Impresarul său a declarat că l-a rugat de mai multe ori să nu se îndrepte către clinica de recuperare, dar a fost mult prea târziu.

Cum arată mormântul său la o lună după moartea regretatului artist

A fost condus pe ultimul drum de mii de oameni. A fost iubit de către familie, prieteni și oameni din lumea muzicii populare românești, iar acum se odihnește la Cimitirul Ungureni din Craiova. La o lună de la moartea sa, coroanele de flori și lacrimile uscate acoperă mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. Se spune că și-ar fi presimțit moartea și că a organizat în detaliu totul.

„Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, a declarat acum o lună casa de discuri Electrocord pe Facebook.

Substantial.ro

 

Petrică Mâțu Stoian a fost înmormântat în locul de veci pe care și l-a pregătit singur. A ales să fie înmormântat alături de Maria Gușman, soția impresarului său ca semn de omagiu. Mormântul său este plin de coroane din partea celor ce l-au regretat și abia dacă se mai întrezărește mormântul. La o lună de la moartea sa, în locul de veci încă se mai simte durerea prin care a trecut un popor întreg.

Substantial.ro
Share.

Studiază marketing la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și la Facultatea de Administrație și Afaceri. La vârsta de 20 de ani își folosește creativitatea în toate domeniile în care activează. În proiectele sale de modeling realizează concepte și styling-uri complexe. A avut colaborări în social-media și televiziune, iar pe rețelele de socializare creează conținut propriu și adoră să fie în contact cu oamenii. Este o fire creativă și îi place să fie înconjurată de tot ceea ce este frumos.