Silviu Prigoană s-a căsătorit cu Mihalea în urmă cu șase ani. Cei doi își țin relația departe de ochii presei și preferă să fie mai discreți. 

După ultimul divorț de Adriana Bahmuțeanu, Silviu Prigoană pare că s-a așezat la casa lui alături de Mihaela Prigoană. Aceștia au parte de o relație frumoasă de dragoste și de bucură de trecerea anilor împreună. S-au căsătorit în urmă cu șase ani, p 8 martie 2016. Au făcut și o logodnă cu ceva înainte, în Las Vegas.

Mihaela, soția lui Silviu Prigoană a deținut o cofetărie în Făgăraș, apoi a ales să schimbe domeniul. S-a specializat ca terapeut în Germania. Lucrează cu terapia Dorn ce constă într-o metodă ușoară de reașezare și îndreptarea coloanei vertebrale, precum și a încheieturilor.

Au o relație frumoasă, iar chimia dintre ei este una foarte mare. Amorezii fac multe activități împreună, precum cititul, plimbările sau mâncatul.

„Primii ani au fost puțin așa… până s-a acomodat, fără soție. Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Faptul că eu sunt aproape de el, noi mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui.”, a spus Mihaela Prigoană în cadrul unui interviu.

Social media

Cum se înțelege Mihaela Prigoană cu soacra ei

Mihaela Prigoană a întâlnit-o pe mama soțului ei în 2015, chiar în București. Încă de la început au avut o relație apropiată și s-au înțeles de minune. Soția lui Silviu Prigoană își amintește și acum ce cuvinte frumoase i-a spus la prima întâlnire.

„Cred că Silviu semăna mai mult cu mama, dar are foarte mult și de la tatăl lui. Tatăl lui este un om mai calm, își face timp să analizeze lucrurile. Silviu este mai vulcanic. Eu, când am venit, în 2015, la București, și am venit acasă la Silviu, ea era acolo împreună cu soțul ei și făceau niște controale medicale. Și când m-a văzut, am stat puțin, am povestit și mi-a spus un lucru pe care nu o să-l uit niciodată, niște cuvinte foarte frumoase: Să știi că ai venit la bărbatul din cea mai albă pâine. Mi-ar plăcea foarte mult să rămâi aici. A fost o femeie foarte minunată”, a Mihaela Prigoană despre soacra sa.