Olivia Hussey este frumoasa actriță care a interpretat rolul Fecioarei Maria în seria lui Franco Zeffirelli, „Iisus din Nazareth”. Artista a fascinant o lume întreagă în urma participării sale în producție. Mai mult, aceasta a uimit prin frumusețea ei și este considerată o adevărată legendă în industria filmului religios. 

În prezent, Olivia are 70 de ani, însă frumusețea nu i-a dispărut de pe chip. Aceasta s-a născut în Buenos Aires, Argentina, iar atunci când avea doar 7 ani, părinții ei au divorțat. După toate acestea, actrița s-a mutat împreună cu mama și fratele ei, în Londra. A studiat la Academia Italia Conti timp de 5 ani. La 13 ani, cariera ei de actriță a început pe scena teatrului.

Olivia Hussey a primit rolul Fecioarei Maria grație frumuseții ei

Datorită frumuseți și inocenței chipului ei, Olivia a primit rolul Fecioarei Maria în mini-seria „Iisus din Nazareth”. În anul 1977, actrița avea să joace în filmul pe care o lume întreagă l-a urmărit cu sufletul la gură. Pe acea vreme, artista era brunetă, iar trăsăturile sale erau de-a dreptul fermecătoare. A orbit cu frumusețea ei și a făcut furori în întreaga lume. Acum, fanii acesteia se întreabă cum mai arată actrița după atâta timp.

Frumoasa „Julieta” are acum 70 de ani, însă trăsăturile sale s-au păstrat odată cu trecerea anilor. Frumusețea nu a părăsit-o, ba din contră. Rolurile sale din filme și-au pus frumos amprenta pe chipul ei. Datorită interpretărilor din filme de succes, actrița a fost răsplătită cu Globul de Aur și a câștigat recunoaștere la nivel internațional.

Cum arată actrița care a jucat rolul Fecioarei Maria în „Iisus din Nazareth”. Olivia Hussey e la fel de frumoasă că o zeiță! FOTO
social media

 

În ce alte filme și proiecte a mai participat Olivia Hussey

Pe lângă rolurile care au consacrat-o, Olivia a fost și actriță de voce pentru mai multe personaje din jocurile Star Wars. Avea doar 15 ani când a jucat rolul „Julietei” în filmul lui Zeffirelli, fiind obiectul adorației lui. Olivia a mai jucat într-o adaptare după romanul Agathei Christie, „Death on the Nile”, în anul 1978. Regia a fost a lui John Guillermin. Din păcate, la vârsta de 22 de ani, actrița a divorțat și a ajuns să fie o mamă singură.